![]() |
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΛΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1 Συνημμένο(α) καλησπέρα στο forum, προσπάθησα να λύσω το πρόβλημα που επισυνάπτω στο αρχείο example αλλά δεν τα κατάφερα, παρόλο που ανέτρεξα σε παλαιότερες παρόμοιες λύσεις άλλων μελών. Δυστυχώς δεν έχω κατανοήσει καθόλου τον ορισμό ονομάτων για χρήση σε τύπους στο excel ούτε τους συγκεντρωτικούς πίνακες. Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσατε (περισσότερο να κατανοήσω τη λύση) Φιλικά, Δημήτρης |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Δημήτρη, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο να δεις αν σε βολεύει η μορφή του. Χρησιμοποιώ ορίσματα με ονόματα για κάθε στήλη που περιέχει τα σχετικά δικαιολογητικά. Στα δικαιολογητικά των στηλών Μ-Τ έχω προσθέσει στην αρχή τους ένα αναγνωριστικό, το οποίο βοηθάει στη σύνθεση του σχετικού ονόματος (π.χ. Μ2R2). Μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει τις επιλογές του στα κελιά Α2 και Β2, τότε στο C2 διαμορφώνεται η σχετική λίστα σύμφωνα με την παραπάνω σύνθεση. Από Τύποι > Διαχείριση Ονομάτων μπορείς να ελέγξεις/τροποποιήσεις τις σχετικές λίστες. |
Παράθεση:
καλησπέρα, σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι σχεδόν ότι χρειάζομαι. Αν μπορεί να γίνει η κάτωθι βελτίωση θα γίνει τέλειο. Θα ήθελα στη στήλη C των δικαιολογητικών να εμφανίζονται στο ίδιο κελί (C2) το σύνολο των δικαιολογητικών (τα οποία εμφανίζονται στη λίστα επιλογών). Δηλαδή όταν επιλέγω Μ1 και Q1 στο C2 να εμφανίζεται: ΕΑΕ2020 + Άδεια χρήσης νερού + Μελ. Δυν. Εξοικον. + Χάρτη κτηματολογίου ή τοπογραφικό ή απόσπ. ορθοφωτ. ή χάρτη ΓΥΣ όπου να παρουσιάζονται: 1. το σημείο υδροληψίας σε ΕΓΣΑ 87 ή WGS 84, 2. τα περιγράμματα των αγροτεμαχίων και τις συντεταγμένες όπως αυτές αναφέρονται στην ΕΑΕ (χαρτογραφικό υπόβαθρο) και 3. για τους κλειστούς αγωγούς μεταφοράς νερού, την όδευση και τις συντεταγμένες της αρχής και του τέλους του έργου σε ΕΓΣΑ 87 ή WGS 84 Και να μη μπορεί να γίνει το παραπάνω, ήδη λύθηκαν πολλά προβλήματα. Δημήτρης |
Παράθεση:
Θα συμπληρώσω όλα τα δικαιολογητικά (όλων των γραμμών) στις 1ες γραμμές των στηλών, οπότε θα έχω το αποτέλεσμα που θέλω. Σ' ευχαριστώ, καλό απόγευμα |
| Η ώρα είναι 11:11. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.