![]() |
1 Συνημμένο(α) Έτσι είναι στην ουσία το excel μου. Έχει 3 παρόμοια λογικής sheet τα οποία έχουν διαφορετικά νούμερα. Βαζω καθε μέρα τα καινούρια νούμερα της ημέρας (στο πάραδειμα έχω βάλει ως και 3 Mar, το πρώτο sheet τυχαία δεν έχει, μετα συνεχίζουμε με 5 Mar κτλ) Στο τέλος υπάρχει ένα που τα αθροίζει. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πας στην 1 σελίδα και την κάνεις refresh με alt+ctrl+shift+F9 χαλάει τον υπολογισμό στις υπόλοιπες κτλ. Τι λάθος κάνω;;; Μήπως να ορίσω daily1 για την 1η, daily2 για την 2 και daily3 για την 3; |
Καλησπέρα Μηνά βλέπω ότι στο βιβλίο σου χρησιμοποιείς τη συνάρτηση του Χρήστου. Για το πρόβλημα που αναφέρεις συνεπώς μάλλον θα έπρεπε να το κοιτάξει ο Χρήστος. |
Καλησπέρα σας, Όπως φαίνεται, ο επαναϋπολογισμός της daily αναφερόταν στα εύρη του τρέχοντος φύλλου, γι' αυτό είχε λάθος αποτελέσματα στα υπόλοιπα φύλλα. Δοκίμασε τον παρακάτω νέο κώδικα της daily: Κώδικας: Function Daily(MyColors As Range, MyDates As Range, Str As Range) As Double |
Χρήστο λειτουργεί τέλεια τώρα, ευχαριστώ πάρα πολύ! Γιώργο το δοκίμασα αυτό που μου είπες και το κατάλαβα, σ' ευχαριστώ και σένα πάρα πολύ! |
| Η ώρα είναι 02:15. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.