![]() |
Μεταφορά δεδομένων σε συγκεντρωτικό πίνακα 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής θέμα: Έχω ένα excel με 2 φύλλα, ''Δελτίο παραγγελίας'' και ''Συγκεντρωτικό''. Θέλω όταν συμπληρώνω το ''Δελτίο παραγγελίας'', με μία μακροεντολή να μεταφέρω τα δεδομένα στο άλλο φύλλο ''Συγκεντρωτικό'' και ταυτόχρονα να μηδενίζονται οι εγγραφές στο ''Δελτίο παραγγελίας''. Η επόμενη μεταφορά των εγγραφών του ''Δελτίο παραγγελίας'' στο ''Συγκεντρωτικό'' να γίνεται ακριβώς από κάτω από την προηγούμενη. Συνημμένα ανεβάζω και το σχετικό αρχείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Αλέξανδρε πάτησε το κουμπί και κάνε δοκιμές στο συνημμένο. Το Δελτίο παραγγελίας το άλλαξα λίγο για να μη υπάρχουν τιμές σε συγχωνευμένα κελιά. Πολλές φορές τονίστηκε εδώ ότι πρέπει να αποφεύγουμε τη συγχώνευση κελιών γιατί δημιουργούν προβλήματα σοβαρά στους τύπους, τον κώδικα, κλπ. |
Γιώργο ειλικρινά σε ευχαριστώ για το λύση που που έδωσες και κυρίως σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα και συγνώμη για την ''απροσεξία'' μου με τα συγχωνευμένα κελιά. Καλό βράδυ |
Να είσαι καλά Αλέξανδρε και καλή συνέχεια. |
| Η ώρα είναι 06:27. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.