![]() |
Έλεγχος διπλοεγγραφής βάση του ΑΜΚΑ 1 Συνημμένο(α) Καλημέρα κ καλό μήνα, Φτιάχνω μια μικρή εφαρμογή και θέλω ελέγχω διπλό εγγραφών με βάση το ΑΜΚΑ. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα τη βοήθεια σας, Ευχαριστώ για όποια βοήθεια. |
Καλησπέρα σε σε όλους! Γιώργο δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα στη φόρμα:: Κώδικας: Private Sub TextBox3_BeforeUpdate(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)Τάσος |
1 Συνημμένο(α) Τάσο καλησπέρα, Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, προσάρμοσα την πρόταση σου και έχω το εξής πρόβλημα, όταν ανεβάσω από τη Listbox μια εγγραφή που ήδη έχει ΑΜΚΑ και κάνω αποθήκευση τότε αποθηκεύεται. όταν προσθέσω νέα εγγραφή με υπάρχον ΑΜΚΑ τότε λειτουργεί καλά, βγάζει μήνυμα, και δεν κάνει καταχώρηση. Ευχαριστώ και πάλι Με εκτίμηση Γιώργος |
Γιώργο μου το συμβάν "TextBox3_BeforeUpdate" θα τρέξει μόνο αν προκληθεί από τον χρήστη. Δεν τρέχει όταν αλλάξει η τιμή του πεδίου προγραμματιστικά. Προτείνω να χρησιμοποιήσεις την παρακάτω συνάρτηση: Κώδικας: Private Function ValueExists(strValue As String) As BooleanΚώδικας: Private Sub TextBox3_BeforeUpdate(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)Κώδικας: Private Sub ListBox1_Click()Με εκτίμηση Τάσος |
Τάσο, Δούλεψε μια χαρά! Ευχαριστώ πολλή. |
| Η ώρα είναι 20:48. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.