![]() |
Φίλτρο με ημερομηνίες 1 Συνημμένο(α) Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. Θα μπω απευθείας στο θεμα. Εχω ένα βιβλίο με 2 φύλλα και μια φόρμα vba . Στο ένα φύλλο γράφω τα δεδομένα που θέλω μαζί με ημερομηνία ( Προϊόν---Κίνηση----Ποσ/τα----Πελάτης----Σύνολο-----Ημ/νία ) και στο άλλο φύλλο αντιγράφω τα δεδομένα του πρώτου αφού τα φιλτράρω πρώτα μέσα απο την φόρμα με βάση την ημερομηνία. εδώ συμβαίνει κατι παράδοξο, ενω έχω μεσα κάποιες γραμμές για δοκιμή πχ S.No--------Προϊόν-----------------Κίνηση------Ποσ/τα-------Πελάτης----------------Σύνολο--------Ημ/νία 1--------Αλεύρι με κωδ.---------- Αγορά-------- 500---------Μύλοι Κρήτης-----------0,00-------15-Απρ-2020 2------- Αλεύρι με ζαχαρ/κής----Πώληση-------50---------- Κεφάλας-----------------0,00-------17-Απρ-2020 3------- Αλεύρι με ζαχαρ/κής-----Αγορά--------150--------- Μύλοι Κρήτης-------150,00-------17-Απρ-2020 4------- Αλεύρι με κωδ.-----------Πώληση-------15----------Νταλλαρής-------------15,00-------17-Απρ-2020 5------- Αλεύρι με κωδ------------Πώληση--------1-----------Κεφάλας-----------------1,00-------20-Απρ-2020 όταν φιλτράρει απο 15-Απρ εως 20-Απρ τα δείχνει σωστά αν φιλτράρει πχ 2-Απρ εως 20-Απρ δεν δείχνει τίποτα αν φιλτράρει πχ 1-Απρ εως 20-Απρ δείχνει μόνο 20-Απρ ευχαριστώ |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Φώτη δοκίμασε το συνημμένο. Απλά τροποποίησα στον κώδικα τον ορισμό του φίλτρου στην ημερομηνία. |
Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ, τώρα κάνει ακριβός αυτο που πρέπει. |
Να είσαι καλά Φώτη και καλή συνέχεια. |
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Γιωργο καλησπερα, επειδή η ημερομηνία θα στέλνετε στην στήλη “E” μέσα από textbox της φόρμας, υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιήσουμε την γραμμή του Κωδ. .NumberFormat = "D-MMM-YY"? Τον εχω αλλάξει και τον έκανα ίδιο με τον κώδικα της μορφοποίησης (.NumberFormat = "D/MMM/YYYY"?), αλλά απ ότι φαίνεται δεν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. |
Καλησπέρα Φώτη στην αρχή ανέβασα ένα αρχείο με απενεργοποιημένη τη μορφοποίηση και μετά από λίγο το αντικατέστησα με άλλο στο οποίο την ενεργοποίησα. Μήπως έχεις το αρχικό μου αρχείο; |
δυστυχώς δεν το πρόλαβα. |
Το αρχείο που είναι συνημμένο στην αρχική μου απάντηση έχει ενεργοποιημένη τη μορφοποίηση. Μπορείς να το κατεβάσεις και να το δοκιμάσεις. |
1 Συνημμένο(α) επισυνάπτω το αρχείο. |
Η ημερομηνία ουσιαστικά είναι αριθμός. Αυτό που στέλνει το TextBox είναι κείμενο. Μπορείς να το ελέγξεις με τη συνάρτηση =ISNUMBER(G7) Για να μετατρέψεις το κείμενο του TextBox σε ημερομηνία (αριθμό) χρησιμοποίησε τη συνάρτηση CDate . Δηλαδή στο κελί θα αντιγραφεί κάτι σαν αυτό: CDate(Me.TextBox1.Value) |
| Η ώρα είναι 20:41. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.