![]() |
Κλείσιμο αρχείων excel Καλησπέρα :bye:,έχω πρόβλημα....στο excel 2003 όταν έχω ανοιχτά 2 αρχεία excel,πατώντας κλεισιμο απο το χ κλείνουν και τα 2. ειναι φυσιολογικό;εγω θα ήθελα να κλείνει ενα ενα χωριστά. Ξέρει κανείς να βοηθήσει; |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους! Γιάννη καλωσόρισες στο φόρουμ! Πρέπει να πατήσεις το [x] του παραθύρου του ενεργού βιβλίου Excel βρίσκεται ακριβώς κάτω από το [x] του παραθύρου της εφαρμογής που βρίσκεται πάνω δεξιά στη γωνία (βλ. εικόνα). Συνημμένο Αρχείο 10944 Με εκτίμηση Τάσος |
Κλείσιμο παραθύρου excel Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την απάντηση.Από συνήθεια πατάω το Χ του παραθύρου.Δεν υπάρχει δηλαδή τρόπος να μη τα κλείνει όλα;στα 2007 και έπειτα δε τα κλείνει έτσι.αρα μάλλον είναι default |
1 Συνημμένο(α) H εφαρμογή Excel 2003 χρησιμοποιεί φόρμες MDI (Multiple-document interface) που σημαίνει ότι όλα τα παράθυρα των ανοικτών βιβλίων εργασίας κλείνουν όταν κλείσει το γονικό παράθυρο. Μπορείς να δεις τα παράθυρα των ανοικτών βιβλίων εργασίας πατώντας το κουμπί της μεγιστοποίησης Συνημμένο Αρχείο 10946 Δεν μπορείς να το αποφύγεις εκτός και αν χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόσθετο με κώδικα VBA. Δεν συνιστώ τη χρήση της Excel 2003 καθώς δεν υποστηρίζεται πια ούτε από την ίδια την Microsoft. Καλή συνέχεια! Τάσος |
| Η ώρα είναι 20:39. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.