![]() |
Διπλοτυπα mail Γεια σας. Εχω ένα φύλλο με δυο στήλες που εχει email και θέλω με μια εντολή να ψάξω στις στηλες και να μου βγάλει που υπάρχει ιδιο email. Πχ στην εγγραφή 5 από στήλη Α και εγγραφή 50 από στήλη Β είναι ιδιες. Καμία ιδεα; |
2 Συνημμένο(α) Το ερώτημα δεν είναι σαφές. Απλή λύση, (χωρίς κώδικα-εντολή) στην πρώτη εικόνα (βλέπε Screenshot_2). Για περισσότερα του ενός διπλότυπα (στην match), εμφανίζεται το πρώτο. Κανένας χειρισμός για εσφαλμένα mail ή κενά Για να έχει κανείς λύση με κώδικα, θα πρέπει να γίνει 100% σαφές: 1. Αφού βρει το διπλότυπο, τι θα το κάνει. 2. Πως και που θα δώσει, το αποτέλεσμα. 3. Πως θα χειριστεί, περισσότερα από ένα διπλότυπα. 4. Τι θα κάνει με τα κενά κελιά. 6. Τι θα κάνει με εσφαλμένα mail. και άλλα.... Σημείωση: Μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα και με μορφοποίηση υπό όρους (βλέπε Screenshot_1). Για το σφάλμα #Ν/Α Μπορεί να χρησιμοποιηθεί προαιρετικά: =IFERROR() excel 2007 και νεότερο ή =IFNA() excel 2013 και νεότερο |
Σπυρο ευχαριστω για την απαντηση. Σε πρωτη φαση με καλυπτει αυτό δηλαδή να βρω τα κοινα mail με εβαλες σε σκεψεις και ισως ζητησω κατι επιπλέον από αυτά που αναφέρεις. Ευχαριστω |
| Η ώρα είναι 05:05. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.