![]() |
Αναδυομενη λιστα με κριτηρια 1 Συνημμένο(α) Καλησπερα σας και απο μενα , με αφορμη μια πολυ ωραια δουλεια που εχει γινει απο τον Γιωργο στο θεμα <Αντιστοίχηση στοιχείων σε κατασταση προσωπικού> θα ηθελα μια βοηθεια στο παρακατω προβλημα μου . Εχω μια λιστα που αποτελειται απο ΤΚ -ΔΗΜΟΣ -ΝΟΜΟΣ. Υπαρχουν Λοιπον πολλοι ιδιοι τκ σε εναν δημο και τκ . Θελω να εχω την δυνατοτητα να επιλεγω ειτε ενα νομο/δημο πληκτρολογωντας η με validation και να μου βγαζει τις επιλογες που εχω για την συγκεριμενη επιλογη μου νομο/δημο τα ΤΚ που αντιστοιχουν ετσι ως ωστε να επιλεγω το αντιστοιχο τκ που θελω και να ενημερωνει καποιο κελι Επισυναπτω και σχετικο αρχειο Ευχαριστω \ Νικος |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Νίκο, δες μια πρόταση στο συνημμένο. Η υλοποίηση γίνεται με κώδικα και συνεπώς θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένες οι μακροεντολές. Φιλικά/Γιώργος |
Γιωργο ευχαριστω πολυ ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα, ευχαριστω και παλι για την βοηθεια !!!! |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Νίκο, δες συνημμένο. Δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε νομό, ακολούθως περιοχή και τέλος ταχυδρομικό κώδικα. Νομίζω, ότι η λύση αυτή είναι πιο βολική. Φιλικά/Γιώργος |
Η ώρα είναι 09:14. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.