![]() |
Επιλογές από λίστες και τελική απόδοση τιμής Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος στο forum. Το θέμα μου είναι το εξής: Θέλω να υπολογίσω τονάζ μεταλλικών κατασκευών με επιλογή από τις αντίστοιχες λίστες κατηγοριών. Παράδειγμα: Επιλογή κατηγορίας μετάλλου (πχ Λαμαρίνες - από λίστα) Επιλογή χαρακτηριστικού λαμαρίνας (πχ Πάχος - από λίστα) Επιλογή χαρακτηριστικού λαμαρίνας με το συγκεκριμένο πάχος (πχ φύλλο 1000χ2000 - από λίστα) Η τελική επιλογή αποδίδει μια τιμή βάρους (κιλά) Θα γίνονται συνεχόμενες επιλογές και όλα τα βάρη θα αθροίζονται. Κάποια βοήθεια? :confused |
Συνημμένο αρχείο 1 Συνημμένο(α) Σε συνέχεια του ερωτήματος, συνοδεύω και με αρχείο για επεξηγήσεις!!! Περιμένω τα νέα σας!!! |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Η βασική αρχή για να πετύχει κανείς το ζητούμενο, στο βιβλίο που ακολουθεί. |
Στέλιο, χίλια ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!! Θα το κοιτάξω σε συνδυασμό και με άλλα πράγματα αλλά πιστεύω ότι είναι αυτό που έψαχνα. Και πάλι ευχαριστώ!!! |
Σπύρο, από παραδρομή σε βάφτισα Στέλιο!!! Sorry!!! Πως δε σου είπα και Χρόνια Πολλά για χθες!!! χαχαχα:005: |
| Η ώρα είναι 19:14. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.