![]() |
Μορφοποίηση υπό όρους σε ημερολόγιο 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για μια απορία που έχω. Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα αρχείο με σκοπό να παρακολουθώ το υπόλοιπο αδείας των εργαζομένων. Μπορεί να γίνει η μορφοποίηση υπό όρους των ζητούμενων ημερών (αδείας?, ασθενείας?) Παραθέτω το αρχείο όπως έχει γίνει μέχρι τώρα. |
Καλησπέρα Σωτήρη, από που ν' αρχίσω... Πριν απ' όλα και πριν φτάσει κανείς, στη μορφοποίηση υπό όρους, υπάρχουν σοβαρά υπολογιστικά λάθη στο βιβλίο... 1 Έχεις ένα Validation στα έτη με το χέρι (λίστα 2010,2011,2012 ....2020) ενώ υπάρχει πίνακας με έτη για να «πάρει».. Πώς λοιπόν να «δείξει» έτη πάνω από το 2020 αφού σταματά εκεί... Το ίδιο και για κάτω από 2010 2 Όλες οι sumifs είναι λάθος... Αναφέρονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, πολύ μικρότερη από τον Πίνακα που θα έπρεπε να «παίρνουν» 3 Γιατί sumifs στις μέρες απουσίας ενώ μπορεί να γίνει με απλή ... πρόσθεση των διπλανών κελιών. 4 Οι εργάσιμες ημέρες ενός έτους, δεν μπορεί να είναι, ούτε 260 ούτε 261 Που είναι τα ΣΚ που αφαιρείς; Πού είναι οι αργίες; Δεν χρησιμοποιείς σωστά τις NETWORKDAYS(DATE($AN$5;1;1);EDATE(DATE($AN$5;1;1); 12)-1) κλπ Δεν έχω να πω κάτι άλλο προς το παρών... Πρέπει να «χτίσεις» από την αρχή και σωστά το βιβλίο... |
Μορφοποίηση υπό όρους σε ημερολόγιο Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τις επισημάνσεις σου. Η προσπάθεια είναι ημιτελής και έγινε με σκοπό να παίρνω αυτές τις γρήγορες πληροφορίες με τους τύπους sumifs & στη συνέχεια τη μορφοποίηση υπό όρους. Επειδή οι γνώσεις μου δεν αρκούν για να λύσω αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει περίπτωση να "χτίσω" αλλά μάλλον να γκρεμίσω. Οπότε παμε σε κάτι πιο απλό! |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Σωτήρη, μπορείς εύκολα να παίρνεις τις πληροφορίες που θέλεις με τη βοήθεια συγκεντρωτικού πίνακα. Δες το συνημμένο αρχείο. Φιλικά/Γιώργος |
Μορφοποίηση υπό όρους σε ημερολόγιο Ευχαριστώ για την συμβουλή & το χρόνο σου! |
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα Βλέποντας το πρόγραμμα του φίλου Σωτήρη έχω να πω ότι έχω το ίδιο πρόβλημα στο εξής. Στο Φύλλο Υπάλληλοι και στην Ειδικότητα όταν πάω να επιλέξω από την λίστα αυτή ξεκινάει από το τέλος και είναι κενή και πρέπει να την ανεβάσω στην αρχή. Πως διορθώνεται αυτό;;;;;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
| Η ώρα είναι 06:22. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.