![]() |
Χρώμα σε κελί 1 Συνημμένο(α) Γειά σας. :bye2: Στο συννημένο που έχω προσθέσει, θέλω να κάνω το εξής: όταν στη στήλη Ποσότητα εμφανίζεται ο αριθμός 0, να χρωματίζεται το αντίστοιχο κελί της στήλης Βιβλία. (Τον αριθμό 0, τον χρησιμοποιώ στην περίπτωση που έχω δανείσει το βιβλίο.) |
1 Συνημμένο(α) Για δες τα τρία πρώτα... Αυτό θέλεις? |
Το κοίταξα, τι αλλαγή έγινε; Μου μοιάζει με αυτό που είχα στείλει αρχικά |
Αλεξάνδρα, αν η Ελευθερία έχει 2003, οι μορφοποιήσεις δεν υποστηρίζονται και δεν λειτουργούν όπως στο 2010. Στην μορφοποίηση, με τύπο αυτό: =$D3=0 και επιλεγμένη την 1η στήλη, χρωματισμός μόνο στην στήλη τίτλου (Βιβλία). Με επιλεγμένη όλη την περιοχή, χρωματισμός όλη η γραμμή. ΥΓ Εξαιρετικά βιβλία όλα! |
Συγγνώμη παιδιά, δικό μου λάθος. Ξέχασα να αναφέρω πως στο σπίτι το excel που έχω είναι το 2007. Προσπάθησα να κάνω αυτό που λέει η Αλεξάντρα, αλλά κάτι κάνω λάθος και δε γίνεται η μορφοποίηση. |
Η μορφοποίηση της Αλεξάνδρας, δεν είναι σωστή. Δοκίμασε αυτό, που σου έχω προτείνει. Το που, γιατί και πως, μπαίνουν τα $ το έχουμε γράψει, σε πολλά παρόμοια θέματα. |
Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ, αυτό ήθελα, έτσι γίνεται αυτόματα. Θα κρατήσω και τη λύση που έδωσες για το 2003, το χρησιμοποιούμε στη δουλειά. Ευχαριστώ και για το σχόλιο. |
| Η ώρα είναι 04:21. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.