![]() |
Καλησπέρα σε όλους! Ηλία μπορείς να αντιγράψεις τον παρακάτω κώδικα σε μια λειτουργική μονάδα (Module) και να κάνεις τις δοκιμές σου: Κώδικας: Option ExplicitΤάσος |
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! Το προσάρμοσα έτσι τον κώδικα και μου βγάζει το αρχείο σε "νο τπυ"-22.12.2020. Πως μπορώ να προσθέσω τη λέξη ΤΠΥ μπροστά από το όνομα του αρχείου; |
Κάνε αντικατάσταση του κώδικα: Κώδικας: strFilename = PDFFolder & "strInvoiceNumber & "_" & StrDate & ".pdf"Κώδικας: strFilename = PDFFolder & "ΤΠΥ" & strInvoiceNumber & "_" & StrDate & ".pdf" |
1 Συνημμένο(α) Το αντικατέστησα αλλά μου βγάζει μήνυμα 1004 και στο vba editor μου δείχνει ότι έχω λάθος στο τέλος. |
Φίλε μου Ηλία, προσπαθείς να αποθηκεύσεις αρχείο με όνομα που περιέχει "???" αντί για "ΤΠΥ" Στα Windows δεν μπορεί να υπάρξει όνομα που να περιέχει χαρακτήρες όπως: < (less than) > (greater than) : (colon) " (double quote) / (forward slash) \ (backslash) | (vertical bar or pipe) ? (question mark) * (asterisk) καθώς και οι χαρακτήρες ASCII (0 έως 31). Φρόντισε να έχεις γυρίσει το πληκτρολόγιο σου στα ελληνικά όταν κάνεις αντιγραφή / επικόλληση του κώδικα ώστε να εμφανίζονται οι κανονικοί χαρακτήρες καθώς και το "ΤΠΥ" για να τρέξει ο κώδικας. |
οκ. το διόρθωσα. ευχαριστώ πολύ!!!!! |
Να είσαι καλά! |
| Η ώρα είναι 21:26. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.