![]() |
Εκτύπωση Υλικών ανα Θέση 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Στην δουλεια μου αποφάσισαν να μας μεταφέρουν σε άλλο χώρο. Σαν υπεύθυνος της Αποθήκης που είμαι έχω ξεκινήσει κάποιες προετοιμασίες. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να τυπώσω καταστάσεις με τα υλικά ανα στηλη ώστε να συσκευαζω τα υλικά ανα στήλη. Ξεκίνησα να το κάνω εφαρμόζοντας φίλτρο άλλα οι κωδικοί είναι περίπου 10000 και μου παίρνει πολύ χρόνο, Ελεγα λοιπόν , μήπως μπορεί να γίνει αυτόματα , ίσως με VBA Στο αρχείο τα γράφω πιο αναλυτικά Ευχαριστώ |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Μανώλη, δες μια πρόταση στο συνημμένο Βασίζεται σε συγκεντρωτικό πίνακα και ελπίζω να σε εξυπηρετεί. Φιλικά/Γιώργο |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Μανώλη, διαβάζοντας καλύτερα το ζητούμενο, κατάλαβα ότι εκτύπωση θα γίνεται κάθε φορά που θα έχουμε αλλαγή στο συνδυασμό [ΧΩΡΟΣ], [ΣΕΡΑ] και [ΣΤΗΛΗ]. Δες μια πρόταση στο συνημμένο. Υλοποιείται με τη βοήθεια συγκεντρωτικού πίνακα και VBA. Φιλικά/Γιώργος |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλη την παρέα Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες για να μου προτείνεις λύσεις,:respect: Μελετώντας την 1η έφτιαξα το παρακάτω αρχείο. Δημιούργησα μια επιπλέον στήλη που την ονόμασα ΘΕΣΗ και ένωσα τις στήλες ΧΩΡΟΣ-ΣΕΙΡΑ-ΣΤΗΛΗ (ΑΑ|1|1) και την έβαλα στη θέση του φίλτρου και ετσι δημιουργήθηκαν φύλλα βάση αυτης τις στήλης. Το μόνο ερωτημα μου είναι πως αλλαζουν τα δεδομένα σε κάποιο φύλλο εαν τα αλλαξω στον συγκεντρωτικό πίνακα. Πατάω ανανέωση και δεν μου αλλαζει τις τιμες. Αν είναι ευκολο θα ήθελα μια απάντηση σε αυτο. Βέβαια η 2η είναι πιο ολοκληρωμένη και τα κάνει τα πράγματα απλουστερα. Με εκτίμηση Μανώλης |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Μανώλη, κατά τη γνώμη μου η ενημέρωση των φύλλων δε γίνεται αυτόματα όταν ανανεώνουμε το συγκεντρωτικό πίνακα. Μπορεί να γίνει χειροκίνητα εύκολα. Διαγράφουμε τα φύλλα και τα αναδημιουργούμε μετά την ανανέωση του πίνακα. Φυσικά μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε τη διαδικασία με κώδικα. Δες το συνημμένο Φιλικά/Γιώργος |
Γιώργο και οι 2 λύσεις που μου έδωσες με καλύπτουν πλήρως.:thumbup: Τα διέγραφα και εγω τα φύλλα αλλά χειροκίνητα. Σε ευχαριστώ και πάλι. Φιλικά Μανώλης |
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Επανέρχομαι στο θεμα με άλλη μια ερώτηση. Πως μπορούμε στα φύλλα που δημιουργήθηκαν οι συγκεντρωτικοί πίνακες να τους μετατρέψουμε σε απλούς πίνακες ? Αυτό που έκανα είναι με αντιγραφή - ειδικη επικόλληση (τιμές). Επειδή όμως δημιουργούνται πολλα φύλλα και η διαδικασία είναι χρονοβόρα και θα το χρησιμοποιήσω και σε άλλα αρχεία , υπάρχεί γρηγορότερος τρόπος ? Ευχαριστώ |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Μανώλη, δοκίμασε το συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος |
Καλησπέρα Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου. Αυτο ακριβώς ήθελα. Θα το δοκιμάσω αυριο και στο αρχείο που έχω στην δουλεια και θα σε ενημερώσω. Φιλικά |
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Γιώργο το δούλεψα και είναι εντάξει. :thumbup: Μεγάλη μου παράλειψη :hammer-smilies-0005:hammer-smilies-0003:hammer-smilies-0004:hammer-smilies-0001 που δεν ενημέρωσα αμέσως. Το εφάρμοσα και σε ενα άλλο αρχείο με μερικές τροποποιήσεις και δούλεψε και σε αυτό. Θέλω και κάτι άλλο , αν μπορείς εσυ ή κάποιος άλλος φίλος. Τα φύλλα που δημιουργούνται αν γίνεται να αποθηκεύονται το κάθε ένα σε διαφορετικό αρχείο με το όνομα του φύλλου Γιώργο σε ευχαριστώ και πάλι Με εκτίμηση |
| Η ώρα είναι 19:00. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.