![]() |
Σύγριση περιεχομένων σε στήλες Μια βοήθεια από τους γνώστες.. Σ' ένα φύλλο excel έχω π,χ φυλλο1 μια στήλη με μόνο τηλεφωνικά νούμερα , σε ένα άλλο φύλλο π.χ. φύλλο2 έχω επίσης τηλεφωνικά νούμερα στην στήλη α αλλά και άλλα στοιχεία όπως ονομα στην στήλη β επίθετο στην στήλη c και ουτο καθεξης. Θα ήθελα εαν μπορεί να γίνει σύγκριση των δύο στηλών με τα τηλεφωνικά νούμερα και εαν βρεθούν ίδια νούμερα τοτε να εμφανίζονται σε ένα τριτο φυλλο η στο ιδιο φυλλο τα ιδια νούμερα αλλά και τα άλλα στοιχεία . Ευχαριστώ εκ τον προτερων για τον χρόνο σας. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μιχαήλ μία πρόταση στο ερώτημα σου υπάρχει στο συνημμένο. Φιλικά Μανώλης ΥΓ Επειδή είναι το πρώτο ερώτημα σου , παρόλο που είσαι αρκετό καιρό μέλος στην παρέα μας , μια παράκληση. Αν είναι δυνατόν όταν κάνεις ερώτημα ανέβαζε και ένα αρχείο στο οποίο να δείχνεις ποια δεδομένα έχεις και ποιο αποτέλεσμα θες να παίρνεις. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο κατανοητο το ερωτημα σου και θα είναι ευκολότερο για όποιον ασχοληθεί να σου δώσει λύση |
Φιλε Μανώλη... Κατ, αρχην σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντησή σου. Επίσης σου ζητω συγνώνη για την αμέλεια μου να ανεβασω αρχείο δεδομένων. Παντος και ετση ακόμα η απάντησή σου με βοήθησε παρα πολύ. Ευχαριστώ |
Nασαι καλά φίλε μου |
| Η ώρα είναι 04:33. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.