![]() |
Αναζήτηση στοιχείων από δυο φύλλα και καταχώριση των επιλεγμένων σε νέο 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους Δυο φόρμες που με παιδεύουν (μαζικές κινήσεις) και(εξόφληση κινήσεων):014: όπια Βοήθεια δεκτή. Σας ευχαριστώ εκ’ των προτέρων Γιώργος. |
Καλημέρα Me.TextBox1.Value = Date With Me.ComboBox2 .AddItem "ÁÐÕ" .AddItem "ÔÐÕ" .AddItem "ÁÅÓ" End With χωρίς παρενθέσεις Θανάσης |
Καλημέρα και καλό μήνα Θανάση ευχαριστώ για την διόρθωση μήπως έχεις καμιά ιδέα για την φόρμα αα(μαζικές κινήσεις) για το μάζεμα των στοιχειών και για την φόρμα (εξόφληση κινήσεων) για την αρίθμηση της λίστας γιατί μου γραφεί μονό στης πρώτες έγραφες και διαγραφή όλη την υπόλοιπη στήλη . |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους Παιδεύομαι ακόμη :wall: και έχω δυο ερώτησης: Η λίστα με το CheckBox είναι πολύ μεγαλύτερη πως και αν γίνεται να εμφανίζονται μόνο όσες και η έγραφες . Όταν επιλέξω από την λίστα ListBox1 με : For e = ListBox1.ListCount - 1 To 0 Step -1 If ListBox1.Selected(e) Then kinisis.Range("j" & 2 + e) = True End If Next Πως το e μπορεί να είναι το στοιχειό από την στήλη ”a:a” της επιλεγμένης εγράφης. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Γιώργο, βλέπω ότι έχεις μπει σε βαθιά νερά, θα πρέπει πρώτα να εξαντλήσεις την λύση που μπορείς να έχεις από το Excel, και μετά να ασχοληθείς με Vba, σου ανεβάζω αρχείο με πίνακες. Θανάσης |
Καλησπέρα Θανάση Πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση με πίνακες αλλά δεν νομίζω να με εξυπηρετεί , φαντάσου εκατό έγραφες μίνιμουμ με της διπλές σε ποσα false και true να πρέπει να της κάνω με το χέρι μια ,μια |
S.O.S ακόμη παιδεύομαι 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους :013: Κώδικας: |
| Η ώρα είναι 08:35. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.