![]() |
Αναγραφή ημερομηνιών αναζήτησης σε Συγκεντρωτικό Πίνακα Φίλοι του Φόρουμ Καλημέρα και καλά κοψίδια (λόγω της ημέρας) Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως γίνεται να φαίνονται στις δύο στήλες το χρονικό διάστημα που κάνεις την αναζήτηση. δηλ. όταν κάνω την χρονική αναζήτηση π.χ από 15/9/2013 έως 28/2/2013 αυτό το χρονικό διάστημα να φαίνεται π.χ στις στήλες Α1 & Β1. Επίσης σε προηγούμενο ερώτημα είχα το εξής πρόβλημα το οποίο δεν απαντήθηκε. Παράθεση:
|
Καλησπέρα Χρήστο για ανέβασε αρχείο μήπως γίνεται με VBA |
1 Συνημμένο(α) Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Φίλε Θανάση στο έγγραφό μου υπάρχουν 6 φύλλα. Φύλλο1 στο οποίο έρχονται όλα τα στοιχεία ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΡΕΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ_ΔΙΚ Στο συνημμένο αρχείο που σου στέλνω λόγω χώρου σου στέλνω ΜΟΝΟ τα φύλλα Φύλλο1 στο οποίο έρχονται όλα τα στοιχεία ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην στήλη Dikasimos (Κίτρινο χρώμα) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ_ΔΙΚ ΠΡΟΣΟΧΗ στην στήλη Hm_Dimosieusis (Κίτρινο χρώμα) Στα παραπάνω φύλλα (εκτός του φύλλου1) θέλω σε κάποια στήλη να φαίνεται το χρονικό διάστημα που επιλέγω στις στήλες (Κίτρινο χρώμα). Επίσης θέλω να μου πεις αν μπορώ να αποφύγω το <15/9/2013 και το >28/2/2014 γιατί πρέπει να το τσετσεκάρω γιατί βγαίνουν λανθασμένα αποτελέσματα Σε ευχαριστώ ΥΣ: οι εγγραφές στο φύλλο1 είναι πάρα πολλές περίπου 12.000 Αν το κάνεις με VBA να μου πες πως θα το κάνω και στα υπόλοιπα φύλλα Επίσης κάθε επισήμανση στο έγγραφο δεκτό. |
2 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Χρήστο σου στέλνω αρχείο, κοίταξε αν σε εξυπηρετεί, πατώντας στα κουμπιά των ενημερώσεων περνούν οι ημερομηνίες στο συγκ πίνακα με "μακροεντολές", τα λέμε Θανάσης |
1 Συνημμένο(α) Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα. Φίλε Θανάση σε ευχαριστώ πολύ κάνει την δουλειά που θέλω αλλά έχω ένα πρόβλημα με τα < & > όπως σου έχω προαναφέρει και όπως θα δεις και στο συνημμένο. Αν υπάρχει λύση καλώς διαφορετικά θα πηγαίνω και θα το τσετσεκάρω Πάντως δεν μπορώ να σου πω ότι :handshake: και μου κάνεις την εργασία μου πολύ :icon_yes: |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους Χρήστο, κοίτα το συνημμένο, έχω παρατηρήσει, ότι δουλεύει με την έκδοση του 2007, τα λέμε Θανάσης |
1 Συνημμένο(α) Φίλοι του φόρουμ Καλημέρα Φίλε Θανάση σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου αλλά όπως θα δεις και στο συνημμένο μου βγάζει πρόβλημα αν και έχω 2007. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. |
Καλησπέρα Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, πιθανό το πρόβλημα να σχετίζετε με την εγκατάσταση |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα! Ο κώδικας αναφέρεται στο πεδίο "'Έτη" δεν υπάρχει στη συλλογή "PivotFields" του συγκεντρωτικού πίνακα και φυσικά προκαλεί σφάλμα (συνήθως το 1004). Όταν τρέξει για πρώτη φορά ο κώδικας αυτός, η εφαρμογή θα προσθέσει μεταξύ άλλων το πεδίο ομαδοποίησης για τα έτη με το αντίστοιχο όνομα που εξαρτάται από τη γλώσσα της εφαρμογής. Αν λοιπόν η γλώσσα της εφαρμογής είναι αγγλική, το πεδίο ομαδοποίησης για τα έτη δεν θα ονομαστεί "Έτη" αλλά "Years". Στο συνημμένο παράδειγμα που ακολουθεί έχουν ορισθεί 4 ονόματα σε εύρος φύλλου (όχι βιβλίου):
Κώδικας: Option ExplicitΤάσος |
1 Συνημμένο(α) Φίλοι του φόρουμ γειά σας και Καλό μήνα Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Ένα παράξενο πράγμα. Το έγγραφο του Θανάση ενώ στην δουλειά μου βγάζει το πρόβλημα που ανέφερα στο σπίτι μου δουλεύει μια χαρά, αν και έχουμε το ίδιο office. Τώρα στο δικό σου έγγραφο, δουλεύει μια χαρά αλλά όταν πάω να αλλάξω τα πεδία στην λίστα πεδίων του Συγκεντρωτικού Πίνακα μου βγάζει πρόβλημα. Προσπάθησα να το προσαρμόσω στα δικά μου φύλλα (ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΧΡΕΩΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ_ΔΙΚ.) Εσύ το έχει να βγάζει αποτελέσματα όταν στην Ετικέτα Στήλης να είναι Dikastis και στην Ετικέτα Γραμμής το Hm_Katathesis ενώ εγώ θέλω στην Ετικέτα Στήλης να είναι Diadikasia. Όπως θα δεις και στο συνημμένο και στα φύλλα ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΧΡΕΩΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ_ΔΙΚ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας και εύχομαι καλό Διήμερο Νάστε καλά |
1 Συνημμένο(α) Χρήστο το όνομα GroupHeader στο παράδειγμα μου πρέπει να αναφέρεται στο κελί-πεδίο προς ομαδοποίηση. Στην περίπτωση σου το πεδίο Hm_Katathesis Σε κάθε φύλλο με συγκεντρωτικό πίνακα θα πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρω στο προηγούμενο μου μήνυμα δηλαδή θα χρειαστούν:
Συνημμένο Αρχείο 5611 Τάσος |
1 Συνημμένο(α) Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Εύχομαι να περάσατε καλά το 3ημερο (αν και έβρεχε). Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου αν και με παίδεψες λιγάκι γιατί δεν μου έγραψες αναλυτικά πως θα το κάνω, αλλά με είχες βοηθήσει σε μια άλλη φορά για περίπου ίδιο πρόβλημα και έτσι το έλυσα. Για όποιους είναι στο ίδιο επίπεδο με μένα θα πρέπει να πάνε στην γραμμή εργαλείων στους Τύπους->Διαχείριση ονομάτων->Δημιουργία, στο όνομα: να γράψουν GroupHeader, στο Εύρος : να γράψουν Φύλλο2 και στην Αναφορά να επιλέξουν από που θέλουν να έρθουν τα στοιχεία. Φίλε Τάσο όμως έχω κάποιο άλλο πρόβλημα όπως φαίνεται στο συνημμένο. Όταν από την αναζήτηση δεν βγαίνει κάποιο αποτέλεσμα μου βγάζει #ΑΝΑΦ! Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα;;;; Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την βοήθειά σου και εσύ και όλοι οι φίλοι του φόρουμ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μου έχετε κάνει την εργασία μου ποιο εύκολη Σας ευχαριστώ |
1 Συνημμένο(α) Φίλοι του φόρουμ Καλημέρα Φίλε Τάσο εκτός από το προηγούμενο πρόβλημα που έστειλα συνημμένα στον Η/Υ της δουλειάς μου έχω το εξής πρόβλημα ενώ στο σπίτι μου το έγγραφό σου που έστειλες στην απάντηση #9 δουλεύει μια χαρά και έφτιαξα και τα υπόλοιπα φύλλα στον Η/Υ του γραφείου μου μόλις άνοιξα το έγγραφό σου μου βγάζει το συνημμένο πρόβλημα πρέπει να κάνω κάτι στην εγκατάσταση ή διορθώνεται διαφορετικά και στο σπίτι μου και στο γραφείο μου έχω WIN7. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. |
| Η ώρα είναι 01:30. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.