![]() |
DatePicker Γεια σας παιδιά, Εγκατέστησα το Date Picker του Τάσου Φιλοξενίδη, ακολούθησα τις οδηγίες του video με προσοχή αλλά πρόσεξα ότι, εκδότης δεν είναι το Ms-Office.gr που όπως λέει στο Video λήγει το (2020) αλλά κάποιος άλλος που έχει λήξει η υπογραφή το 2012 έχω κάνει κάπου λάθος? |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Γιώργο! Προφανώς έχει γίνει σύγχυση όσον αφορά τις ψηφιακές υπογραφές στον υπολογιστή σου . Το DatePicker περιέχει ψηφιακή υπογραφή που είναι έγκυρη από 11/6/2012 μέχρι 28/8/2020 και είναι αυτή που απεικονίζεται στο Video. Εν τω μεταξύ, δοκίμασα το πρόσθετο ξανά πριν από λίγο. Το αποτέλεσμα φαίνεται στην παρακάτω εικόνα: Συνημμένο Αρχείο 5537 Φιλικά Τάσος |
Τάσο καλησπέρα, μάλλον κάτι συμβαίνει με τον υπολογιστή μου, το έψαξα δεν μπόρεσα μέχρι στιγμής να βρω κάτι δουλεύει βέβαια το DatePicker αλλά κάθε φορά που ανοίγω το excel μου βγάζει το γνωστό μήνυμα, που πρέπει να κάνω αποδοχή και είναι εκνευριστικό. Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Με εκτίμηση, Γιώργος |
Γιώργο, φρόντισε να προσθέσεις τον φάκελο που βρίσκεται το πρόσθετο (συνήθως στη διαδρομή C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\AddIns ή Πρόσθετα) στις αξιόπιστες θέσεις. Τα βήματα: Επιλογές του Excel > Κέντρο αξιοπιστίας > Ρυθμίσεις κέντρου αξιοπιστίας > Αξιόπιστες θέσεις. Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος |
Γεια σου Τάσο, ακριβώς σε αυτή τη διαδρομή έβαλα το φάκελο -> C:\Users\gfevran\AppData\Roaming\Microsoft\Πρό θετα δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει, το ψάχνω όποτε έχω χρόνο. Σ' ευχαριστώ. |
| Η ώρα είναι 09:51. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.