Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/excel-erotiseis-apantiseis/)
-   -   [Συναρτήσεις] Πως θα πετύχω το "ανακάτεμα" των περιεχομένων της στήλης (https://www.ms-office.gr/forum/excel-erotiseis-apantiseis/2845-pos-tha-petixo-anakatema-ton-periexomenon-tis-stilis.html)

gvarth 10-12-13 18:23

Πως θα πετύχω το "ανακάτεμα" των περιεχομένων της στήλης
 
1 Συνημμένο(α)
Φίλοι και συνοδοιπόροι καλησπέρα , :drinks:

Καιρό έχουμε να τα πούμε. Βλέπω αρκετά νέα μέλη και μάλιστα ενεργά. Αυτό είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο . Ο κόσμος ψάχνεται .

Η ερώτηση που έχω να υποβάλλω σχετίζεται - έστω σε γενική προσέγγιση - με βάρδιες οδηγών σε δημοτική συγκοινωνία. Σε μια απλή προσέγγιση ανεβάζω φύλλο εργασίας το οποίο περιέχει τα ονόματα των οδηγών και δεξιότερα τις βάρδιες . Απλή προσέγγιση και θα ήθελα - αν γίνεται - κάποια βοήθεια ώστε να αντιστοιχίσω στο κουμπί μια συνάρτηση η οποία θα ανακατεύει τα δεδομένα της κάθε στήλης ή έστω της στήλης που βρίσκεται το ενεργό κελλί την ώρα που πατώ το κουμπί .

Σε δεύτερο στάδιο , ψάχνω μια πιο σύνθετη συνάρτηση η οποία θα μου "γέμιζε" ανά στήλη με τις δυνατές βάρδιες "προσέχοντας" ώστε να μην βάλει δεδομένα εκεί που προααποφάσισε κάποιος να βάλει A (Αδεια ή R : Ρεπο) .

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Τα λέμε.

Γιώργος


Η ώρα είναι 07:25.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2