![]() |
Αυτόματη μεταφορά στοιχείων από διαφορετικά φύλλα Excel 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι πολύ συγκεκριμένο.Στα συστήματα που έχω τοποθέτηση (συναγερμοί κάμερες k.t.l. ) κατά την αρχειοθέτηση τους στο pc μου, τους έδωσα ένα μοναδικό κωδικό για το καθένα (1001,1002,1003,..... ). Σε έναν φάκελο λοιπόν (ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ)έχω κάποιους φακέλους (1001 ΑΡΧΕΙΑ ,1002 ΑΡΧΕΙΑ,1003 ΑΡΧΕΙΑ ..... ) όπου μέσα τους περιέχουν μοναδικά αχρεία για κάθε σύστημα , όπως και η καρτέλα του συστήματος . Στον φάκελο (ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ) υπάρχει επίσης ένα φύλο excel (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ). Θα ήθελα λοιπόν όταν συμπληρώνω μια καρτέλα πελάτη , αφού στην συνεχεια μεταβώ στο φύλο excel (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ) και βάλω σε μια κενή γραμμή τον μοναδικό κωδικό της καρτέλας να συμληρώνονται αυτόματα τα αντίστοιχα παιδιά στο φύλο excel (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ)και αυτόματα να ενημερώνεται για κάθε αλλαγή που κάνω στις καρτέλες. Επίσης αν γίνετε μόλις βάλω στο φύλο excel (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ) ένα κωδικό να συμπληρώνεται και η στήλη A/A |
| Η ώρα είναι 07:44. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.