![]() |
Προσθήκη Εντολής στο Σύντομο Μενού Καλημέρα σε όλους τους καλούς φίλους.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πως μπορούμε να προσθέσουμε μία εντολή εκτέλεσης στο σύντομο μενού (δεξί κλικ). Ας υποθέσουμε ότι στο κελί Α1 τοποθετούμε ένα ΑΦΜ και μετά την καταχώριση να έχουμε μία εντολή ελέγχου κάνοντας δεξί κλίκ, ώστε αν θέλουμε προαιρετικά να προβούμε σε έλεγχο ορθότητας του συγκεκριμένου ΑΦΜ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τζίμης |
Καλημέρα σε όλους! Τζίμη, στη λειτουργική μονάδα "ThisWorkBook" Δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Option ExplicitΚαλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος |
Τάσο ακριβώς αυτό ήθελα.Υπέροχο.Θα μελετήσω τον κώδικα που έγραψες και αν έχω κάποια απορία θα επανέλθω. Να είσαι πάντα καλά Τζίμης |
Τάσο θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη. Μπορούμε να έχουμε και μια επιπλέον επιλογή στο δεξί κλίκ ώστε να με συνδέει με τη διεύθυνση: Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Ευχαριστώ |
Καλησπέρα Τζίμη! Δοκίμασε: Κώδικας: Option Explicit |
Τάσο καταπληκτικό.Όμως μου χτυπάει ο κώδικας στην εντολή: Dim oShell As New Shell32.......... |
Στον κώδικα μου υπάρχει σχόλιο σχετικά με την αναφορά "Shell Controls and Automation" Η αναφορά αυτή χρειάζεται για να ανοίξει το συγκεκριμένο URL με τον προεπιλεγμένο περιηγητή Διαδικτύου του συστήματος (στον οποίο ίσως έχουν αποθηκευτεί δεδομένα πρόσβασης για την ιστοσελίδα). Πρόσθεσε την αναφορά στη βιβλιοθήκη Microsoft "Shell Controls and Automation" Πως; Πάτησε Tools>References και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πάτησε "Browse..." Επίλεξε τη βιβλιοθήκη shell32.dll στη διαδρομή C:\Windows\System32\ , κλείσε με ΟΚ και δοκίμασε ξανά. Φιλικά Τάσος |
Τάσο ευχαριστώ πολύ.Δούλεψε υπέροχα. Με εκτίμηση Τζίμης |
| Η ώρα είναι 10:02. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.