Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/excel-erotiseis-apantiseis/)
-   -   [Μορφοποίηση] Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων πάνω σε τελείες (https://www.ms-office.gr/forum/excel-erotiseis-apantiseis/2215-symplirosi-prosopikon-stoixeion-pano-se-teleies.html)

g2087 30-11-12 16:28

Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων πάνω σε τελείες

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Σαν καινούργιο μέλος, θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την βοήθεια που προσφέρεται!Μπράβο σας! :001_smile: Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να συμπληρώσω διάφορα προσωπικά στοιχεία σε κελιά τα οποία έχουν ήδη συμπληρωθεί με τελείες.
Δυστυχώς δεν μπορώ να προσθέσω μια εικόνα λόγο του ορίου των 5 ποστ!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Tasos 30-11-12 17:27

Καλησπέρα Γιώργο και καλώς όρισες στο φόρουμ!

Μπορείς να επισυνάψεις μια εικόνα ή ακόμα καλύτερα ένα αρχείο όπου θα περιγράφεις το ζητούμενο σου.

Φιλικά

Τάσος

g2087 30-11-12 21:37

Συμπλήρωση στοιχείων

1 Συνημμένο(α)
Καλώς σας βρήκα!:oooops: Μόλις το είπες πρόσεξα την επισύναψη.Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια σου Τάσο!Όπως δείχνει και η φωτογραφία στο κελί Α6 γράφει Επωνυμία φορέα......... και οι τελείες έχουν εισαχθεί απο το πληκτρολόγιο.Με την ζωγραφική επεξεργάστηκα την εικόνα και έγραψα το "π.χ Κατασκευαστική Παπαδόπουλος"(τα ονόματα είναι τυχαία). Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω και στο excel,να παραμένουν δηλαδή οι τελείες και να μην μετατοπίζονται καθώς θα γράφω ονόματα,ημερομηνίες κτλ.Ελπίζω να ήταν πιο κατανοητή η περιγραφή.Ευχαριστώ και πάλι!

Tasos 30-11-12 22:21

Καλησπέρα και πάλι.

Σε εξυπηρετεί μήπως αν μορφοποιήσεις το κάτω περίγραμμα των κελιών μιας γραμμής
χρησιμοποιώντας ένα από τα στυλ γραμμής που εμφανίζονται στη λίστα (Δεξί κλικ > Μορφοποίηση κελιών > Περίγραμμα);

Τάσος

g2087 30-11-12 23:06

Ναι θα μπορούσε να γίνει και έτσι.Φαντάστηκα οτι θα γινόταν να μορφοποιηθεί απο τις άνω κάτω τελείες (:) και μετα όπως γίνεται με την υπογράμμιση στο Word,αλλα μάλλον η καλύτερη λύση είναι αυτη που είπες.Ευχαριστώ πολύ Τάσο!

gr8styl 30-11-12 23:08

1 Συνημμένο(α)
Φίλε μου δες στο συνημμένο 2 προτάσεις
Στην πρώτη χρησιμοποιούμε ξεχωριστές γραμμές για την υπογράμμιση και η δεύτερη είναι η πολύ έξυπνη πρόταση του Τάσου για αξιοποίηση του περιγράμματος.

Φιλικά
Θανάσης.

Edit Γράφαμε ταυτόχρονα ...

g2087 30-11-12 23:42

Φίλε Θανάση σε πρόλαβα σύμφωνα με το ρολογάκι! :dft003: Εκτός και αν άλλαξε με το edit....όπως και να έχει η βοήθεια σου αλλα και του Τάσου ήταν σημαντική!Χρησιμοποιώντας τους τρόπους αυτούς και με λίγες διορθώσεις στα κελιά θα το φέρω στην μορφή που θέλω.Ευχαριστώ πολύ!

Spirosgr 02-12-12 21:25

1 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα
Προσπάθησα να κάνω κάτι με το Invisible (ο Θανάσης και ο Τάσος ξέρουν περί τίνος πρόκειται)
αλλά δεν μου βγήκε...όπως ήθελα.
Στην πορεία όμως (όπως θα δείτε στο φύλλο) προέκυψε κάποιος τρόπος πλήρους ελέγχου της μορφοποίησης και του μήκους της υπογράμμισης.
Δείτε το και τα λέμε πάλι...

Η ώρα είναι 08:05.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2