![]() |
Μία καλή άσκηση 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλη την παρέα !! Παιδιά στο συνημμένο αρχειάκι περιγράφω μια καλή απορία μου. Πώς μπορώ να κάνω "κάτι" στο EXCELAKI. Διαβάστε το και θα καταλάβετε αμέσως τι θέλω. Επίσης ψάχνω να βρω ένα ΠΟΣΤ, αλλά δεν το έχω καταφέρει μέχρι τώρα, στο οποίο περιγραφόταν πώς μπορούμε να προσθέτουμε γραμμές (ως νέα εγγραφή εννοείται) παίρνοντας μάλιστα - αυτή η νέα γραμμή - και την μορφοποίηση του από πάνω κελιού. "Ρε παιδιά !!!! Ελάτε να κάνουμε μια καλή δουλειά" (κατά διαφήμιση) Πάντως νομίζω ότι η απορία στο συνημμένο δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. :028: |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Ιωάννη Δες το συνημμένο και τα λέμε !! |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους. Μία άποψη, είναι αυτή. Στο G1 Κώδικας: =INDEX($G$17:$G$21;MATCH(F2;$F$17:$F$21;0))-SUMPRODUCT(($F$2:$F$8=F2)*($D$2:$D$8))Κώδικας: =INDEX($B$32:$B$34;MATCH(LEFT(E2;2)*1;$A$32:$A$34;0)) |
ΑΣΚΗΣΗ Καλημέρα αγαπητέ Θανάση και σε όλη την παρέα!! Επειδή τα δεδομένα αυτά θα εμπλουτίζονται, δηλαδή καθημερινά θα καταχωρούνται νέες γραμμές, νομίζω ότι δεν "δουλεύει" η λύση που προτείνεις. Κοίτα.. λογικά όταν αλλάζεις την τιμή του τιμολογίου δεν θα έπρεπε να αλλάζει και το υπόλοιπο?? ε αυτό δεν γίνεται αυτόματα.. νομίζω ότι πατάμε ctrl+shift+Enter για να "κάτσει" ο τύπος. Στο αρχείο μας δεν αλλάζει αυτόματα. Εγώ θέλω να αλλάζει. Κάθε φορά δηλαδή που θα περνάω ένα τιμολόγιο σε όποια ΕΑΔ ανήκει θα πρέπει να μου λέει το υπόλοιπό της. (ΕΑΔ = έκθ. ανάληψης δαπάνης) Ο τύπος =SUM(($F$2:$F$8=F2)*F2) που έβαλες περιορίζει μέχρι το κελί F8 την εύρεση της ΕΑΔ. Αν βάλω πχ $F$1000 θα δουλέψει? Νομίζω δεν θα δουλέψει. Επίσης αν τραβήξω τους τύπους προς τα κάτω (αντιγραφή δηλάδη) δημιουργούνται #ΔΥ# κλπ. Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός. |
ΑΣΚΗΣΗ Μάλιστα !!! Νομίζω του Λευτέρη είναι πολύ καλή, πάρα πολύ καλή λύση. Και γώ σαν του Θανάση το πήγαινα. Ναι νομίζω ότι η λύση του Λευτέρη είναι πολύ καλή. Να ρωτήσω τώρα δύο πράματα. ΠΡΩΤΟΝ... κάτι απλό αλλά εγώ δεν το γνωρίζω. Πως αποτρέπουμε την καταστροφή των τύπων από τον άπειρο χρήστη που άμα δει κελί άδειο πάει και γράφει. Στο κανονικό αρχείο εγώ θα τα βάψω τα κελιά αυτά, αλλά θα ήθελα να μην μπαίνει καθόλου στα κελιά αυτά ο cursor. ΔΕΥΤΕΡΟΝ. (Σημαντικό) Πως να φτιάξω ένα κουμπί ή δύο κουμπιά που να κάνουν "Νέα εγγραφή" και "Διαγραφή εγγραφής (εκεί που είναι ο cursor)." |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Η άποψη μου για το θέμα είναι στο συνημμένο που ακολουθεί |
Με δεδομένο πως η απάντησή μου γράφτηκε στο πόδι(Σάββατο σήμερα, δουλειές στο σπίτι με την οικογένεια), υπάρχουν ίσως κάποιες ατέλειες...Χρειάζονται κάποιες ΙSERROR(2007), IF ISERROR(<2007) κ.λ.π. Για το πρώτο ερώτημα(αποτροπή χρήστη στα κελιά με τύπους), εγώ θα χρησιμοποιούσα custom validation. Για παράδειγμα. Μάρκαρε τα κελιά G2:G9, πήγαινε στην επικύρωση>>προσαρμογή και βάλε αυτόν τον τύπο. =LEFT($E2;2) >> OK. Προσπάθησε να γράψεις κάτι σε αυτά τα κελιά και δες τι γίνεται. Για το δεύτερο ερώτημά σου, ο λόγος στους ειδικούς του VBA. Kαλό μεσημέρι. |
Νομίζω ότι ο Σπύρος έχει την σωστή λύση μας παραπλάνησε ο τρόπος που έστησε τα δεδομένα ο φίλος μας ο Γιάννης |
Καλησπέρα Η Excel έχει σαν βασική της δουλειά το να υπολογίζει Όσο καλύτερα της δώσουμε τα στοιχεία μας τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε Κανόνας είναι να δημιουργεί κάποιος πίνακες για να έχει περισσότερες "ευκολίες" και λειτουργίες από τις απλές περιοχές Στους υπολογισμούς μας υπάρχουν σταθερά και μεταβλητά στοιχεία Κανόνας επίσης είναι να δημιουργεί κάποιος δυναμικά ονόματα και λίστες τουλάχιστον στα μεταβλητά ώστε να "έρχονται" τα αποτελέσματα σωστά ανεξάρτητα αν οι μεταβλητές μας αυξηθούν, μειωθούν ή αλλάξουν Επίσης κάποιες μεταβλητές σε τύπους (πχ ποσοστά) καλό είναι να γίνονται Link σε άλλο κελί και από εκεί να παίρνει ο τύπος ώστε αν αλλάξει κάτι να αλλάζει η τιμή ενός μόνο κελιού και όχι να ψάχνουμε σε όλους τους τύπους και να τούς αλλάζουμε αν αλλάξει το ποσοστό από 10% σε 11 % για παράδειγμα... Η συγκεκριμένη εργασία επιδέχεται κι άλλες βελτιώσεις όπως λίστες προμηθευτών και υπηρεσιών καθώς και αυτοματισμούς υπηρεσιών πχ με τους κωδικούς τους ώστε να έρχονται αυτόματα και να μην τα ξαναγράφουμε... |
1 Συνημμένο(α) Αυτό για τον Λευτέρη:friends: |
ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ!! Καλημέρα σε όλους του αγαπητούς φίλους !!! Έχω να παρατηρήσω ότι όλες οι λύσεις είναι επαρκείς. Η λύση βέβαια του Σπύρου περιέχει πέραν των τύπων και την οργανωτική λειτουργία του ζητήματος. Είναι σημαντικό ζήτημα όπως επισημαίνει και ο ίδιος, συμφωνώ απόλυτα μαζί του, έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Φυσικά είναι αυτονόητο ότι θέτοντας το θέμα δεν είχα καμία πρόθεση παραπλάνησης του φόρουμ, ιδιαιτέρως δε των μελών που απαντούν κιόλας. Προς Θεού !! Σε ό,τι αφορά τώρα την ουσία του ζητήματος θέλω να πω Σπύρο ότι το αρχειάκι αυτό το χρησιμοποιεί ήδη ένας συνάδελφός μου και θέλησα να το βελτιώσω λίγο. Να σου πως λοιπόν ότι ο χρήστης όταν έχει το τιμολόγιο μπροστά του και "περνάει" το ποσό θέλει να βλέπει αμέσως εάν η ΕΑΔ έχει χρήματα εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορεί να ανατρέχει αλλού. Θέλει με το βάζει το ποσό να ξέρει αν η ΕΑΔ τον "φτάνει" για να το περάσει. Αυτό είναι όλο το ζήτημα. Παιδιά ευχαριστώ θερμά. Κι αν υπάρχουν ακόμα περισσότερες ιδέες για βελτιώσεις είναι αυτονόητο ότι θα τις δούμε και τις εκτιμήσουμε αν κάνουν. Καλό πρωϊνό !! |
Καλημέρα σε όλους. Με αφορμή την απάντηση του Ιωάννη να (ξανά) πω. 1) Πως η δική μου η φιλοσοφία είναι να προσπαθώ να βοηθώ, απαντώντας ακριβώς σε ότι ρωτάει ο κάθε ερωτών και όχι να οργανώνω τα δεδομένα. Σε αυτό, είναι δεδομένο πως έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη με τον Σπύρο και προφανώς με πολλούς άλλους. Κάπου εδώ "μπαίνει" ο Βολταίρος. "..Διαφωνώ με ότι λες, αλλά θα υπερασπίσω μέχρι θανάτου, το Δικαίωμά σου να το λες" 2) Τώρα είδα και το προηγούμενο post, σου Σπύρο, που ήταν για μένα.. Γιατί μόνο για μένα;; Καλή μέρα σε όλους. |
Γιατί οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στο θέμα έχουν 7 άρια Λευτέρη μου έτσι το είπα χωρίς ιδιαίτερο λόγο αφού έμεινες μόνος "ρομαντικός" του 3 όπως είπε και ο Θανάσης...και μιας και μιλήσαμε για Βολταίρο ""Σκέψου, πόσο δύσκολο είναι ν’ αλλάξεις τον εαυτό σου και θα καταλάβεις πόσο μηδαμινές είναι οι δυνατότητές σου ν’ αλλάξεις τους άλλους."" |
Να είσαι καλά ρε Σπύρο. Την επόμενη φορά, να χρησιμοποιήσουμε Τον Καζαντζάκη για αποφθέγματα, για να χαρεί και ο Φίλος μας ο Τάσος. Από την άλλη, ο μοναχικός δρόμος, έχει και τα πολύ ωραία του! |
Συμφωνώ απόλυτα όσο για τον μέγιστο Καζαντζάκη η Ασκητική είναι το μικρότερο "μεγάλο" βιβλίο που υπάρχει στον κόσμο |
ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ!! Καλημερίζω όλο το forum!! Εγώ πάλι ρε παιδιά δεν κατάλαβα τα 7 άρια.. Συγχωρείστε με αλλά δεν γνωρίζω τι εννοείτε!! Τέλος πάντων ! Πάντως οι ανταποκρίσεις όλων των φίλων είναι τέλειες. Εγώ αυτό έχω εκτιμήσει! Όλοι θέλουν να βοηθήσουν με το άλφα ή βήτα τρόπο. Και επαναλαμβάνω ότι οι υποδείξεις του Σπύρου περιλαμβάνουν και μια "φιλοσοφική" κατεύθυνση για το πώς θα πρέπει να εργαζόμαστε, την οποία και ασπάζομαι. Ο Λευτέρης , του οποίου την πρόταση υιοθέτησα τελικά , έχει και το δίκιο του. Αυτά που ρωτάμε σ' αυτά απαντά και προσπαθεί να δώσει τις λύσεις. Καλώς !! __________________________________________________ __________________________ ΕΠΙΣΗΣ.... Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον από το προηγούμενα. Πώς θα γίνει να δημιουργούνται νέες γραμμές με όλες τις μορφοποιήσεις και τους τύπους τις προηγούμενης γραμμής. Επίσης πώς σταματούν να εμφανίζονται τα #ΔΥ# κλπ. όταν υπάρχουν τύποι που δεν βρίσκουν δεδομένα. Ευχαριστώ ! |
Καλημέρα Αν δουλεύεις με πίνακες κάθε φορά που "τραβάς" κάτω για να μπουν νέες σειρές τα πάντα αντιγράφονται μορφοποιήσεις τύποι κλπ 7 άρια σημαίνει office 2007 σε ελεύθερη μετάφραση 3άρια 2003 κλπ Αφού λοιπόν έχεις 7 άρι για να μην βλέπεις τα #ΔΥ# κλπ βάλε μπροστά από τον τύπο σου =IFERROR(ο Τύπος σου ; αυτό που θέλεις να έρχεται αν βρεί λάθος*) *συνήθως κενό "" αλλά και ότι άλλο μπορεί να σε εξυπηρετεί πχ. Not Available μέσα σε "" αφού πρόκειται για κείμενο ή μπορείς να κάνεις link σε κάποιο άλλο κελί ... |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους. Ιωάννη, συγνώμη αν σε μπερδέψαμε με τα 7αρια και τα 3 άρια!:hmm: Εννοούμε Excel 2007 ή EXCEL 2003. Κώδικας: =IFERROR(INDEX($B$32:$B$34;MATCH(LEFT(E2;2)*1;$A$32:$A$34;0));"")Για περισσότερα κελιά με τους ίδιους τύπους και μορφοποιήσεις, απλά τραβάς προς τα κάτω... Και μιάς και είσαι σχετικά νέος στην παρέα μας, να σου εξηγήσω λίγο την λογική μου. Ρωτάει κάποιος κάτι, αφιερώνεις πολύτιμο προσωπικό χρόνο(Πολλές φορές, πολύ) και μετά 1) Σου λέει. "Α...Εντάξει, αλλά δεν εννοούσα αυτό... Θέλω εκείνο..... 2) Δεν σου απαντάει καθόλου. ... Και εσύ μένεις ...........ς! 3) Σε αγνοεί και απαντάει σε άλλον συνεισφέροντα που πιθανότατα η λύση του νομίζει ή πράγματι είναι καλύτερη. Αφού έτσι και αλλιώς προσφέρω τον χρόνο μου και τις τυχόν γνώσεις μου σε αυτό το φόρουμ, δεν έχω καμία απολύτως αντίρρηση να προσφέρω και στο στήσιμο του Φύλλου ή όπου αλλού μου ζητηθεί, αρκεί να εισπράττω πρώτα μία στοιχειώδη αναγνώριση του κόπου μου. Ακόμα και αν η πρότασή μου δεν είναι αυτή που ο ερωτών προτιμά ή ακόμα αν είναι λάθος.. αρκεί ένα απλό. "Ευχαριστώ, αλλά......" Καλή μέρα σε όλους. ΥΓ. Σπύρο, πως με βλέπεις με το 7άρι? ΥΓ 2. Έγραφα και δεν πήρα χαμπάρι την απάντησή σου.. |
Λευτέρη αναβαθμίστηκες ; Μπράβο ρε φίλε καλορίζικο !!! |
Να'σαι καλά, αλλά μπα....! Τ0 7, το έχω κανένα 8μηνο σε έναν υπολογιστή στη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα! Ασχολούμαι λίγο, σχεδόν κάθε μέρα αλλά δεν.... Για παράδειγμα, από χθες προσπαθώ να βρω που είναι οι Επικυρωμένες λίστες, αλλά δεν.... Να σου πω ακόμα, για να σε αποτελειώσω,(παλιότερα το είχαμε συζητήσει με τον Τάσο), πως το 95% των δουλειών μου τις κάνω σε Εxcel 97!! Ούτε καν σε 2003! |
ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ!! - και διάφορα άλλα Εγώ παιδιά αυτά εννοούσα στο προηγούμενο μήνυμά μου. Όλοι αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να φτιάξουν πολλές φορές ένα ολόκληρο αρχείο από την αρχή, προκειμένου να βοηθήσουν. Ε αυτό τουλάχιστον από εμένα αναγνωρίζεται πολύ! Αυτό εξηγούσα. Όλες οι απαντήσεις είναι καλως-ερχόμενες είτε εξυπηρετούν απόλυτα είτε εν μέρει. Αλίμονο ρε παιδιά!! Να μην αναγνωρίσουμε - όλοι κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι - την προσπάθεια που κάνει ο άλλος για να σε βοηθήσει. Αλίμονο. Αυτό έχω να πω εγώ. |
Φίλε Ιωάννη, όπως ξέρουμε όλοι, "Η γυναίκα του Καίσαρα, δεν πρέπει ΜΟΝΟΝ, να είναι τίμια αλλά να το δείχνει κιόλας" Σε ευχαριστώ πολύ(όπως όλοι μας φαντάζομαι) για τις εξηγήσεις σου και για την αναγνώριση του κόπου μας, αλλά για να λέμε τα πράγματα με το Όνομά τους, ακόμα και εσύ, σε προηγούμενο θέμα σου, έκανες αυτό που περιέγραψα σε προηγούμενο post μου. http://www.ms-office.gr/forum/excel-...ros-polla.html Όλοι μας(πρώτος εγώ), έχουμε τις κακές στιγμές μας. |
Λευτέρη αν κατάλαβα εννοείς ότι δεν έδωσα σημασία στο αρχείο που ανέβασες - και έφτιαξες από το μηδέν βέβαια - και δεν απάντησα αν με εξυπηρετεί ή όχι. Ίσως να έχεις δίκιο. Θέλω όμως ειλικρινά να σου πω - ειλικρινέστατα - ότι το είδα αλλα δεν με εξυπηρετούσε και απλά ξέχασα να το δημοσιεύσω. Δεν λειτουργώ απαξιώνοντας κάποιον που προσπαθεί να βοηθήσει. Όχι, και ζητώ βέβαια συγνώμη αν κατάλαβες κάτι τέτοιο. ! και όπως θα δεις, τελικά αποφάσισα να πειραματιστώ για το "ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΑ" στην Access, εκτιμώντας ότι είναι πολύ καλύτερα. Και πάλι συγνώμη Λευτέρη |
ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ!! 1 Συνημμένο(α) Λοιπόν παιδιά ακούστε ! για την άσκηση. Θα ανεβάσω το πραγματικό αρχείο που δουλεύουμε. Οι τύποι μάλλον πέρασαν λάθος από μένα φυσικά, έχω μπερδευτεί τώρα και δεν μπορώ να τους διορθώσω. Ο συνάδελφος που το δουλεύει έχει "2003" και είναι πολύ άσχετος! Επαναλαμβάνω ποιός είναι ο σκοπός. Με το που περνάμε ένα τιμολόγιο , το ποσό και στον Κ.Α. που ανήκει (π.χ. 20.6671) να βγαίνει αμέσως: η ΕΑΔ και το Υπόλοιπο της ΕΑΔ Αυτό θέλω. Δεν μπορώ να το φτιάξω!! 1965 ---> ο κωδικός για άνοιγμα.. . |
Ιωάννη, τέλος καλό, όλα καλά. Τελείωσε αυτό. Δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα. Να δούμε τι θα κάνουμε με το κανονικό σου αρχείο. Τα λέμε. |
ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ!! οκ Λευτέρη !! Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα εκ μέρους μου. Ευχαριστώ για την βοήθεία σου. Για να δούμε θα κάνουμε τίποτα ? με το αρχείο. Ξέρεις είναι πολύ εξυπηρέτηση αυτό που λέμε να φτιάξουμε!! Ο συνάδελφός μου εδώ στη δουλειά έρχεται συνέχεια και με ρωτάει τι έγινε. Έχω χρησιμοποιήσει, είδες, τις συναρτήσεις σου αλλά κάπου τα έχω μπερδέψει. Δεν ξέρω τι φταίει. Προφανώς εγώ κάτι δεν βάζω σωστά. Και τέλος επειδή το παιδί που θα το χειρίζεται δεν ξέρει να τραβάει προς τα κάτω γι' αυτό θα δεις ότι προσπάθησα να του έχω τους τύπους μέχρι την 1000 γραμμή. Ευχαριστώ θερμά |
Για να μην ψάχνω παντού.... Που ακριβώς έχεις το πρόβλημα; Ή παντού;; |
Εγώ θα έλεγα ότι αντί της =IFERROR(τιμή;τιμή_εάν_σφάλμα) χρησιμοποιούμε την =IF(ISERROR(τιμή);τιμή_εάν_σφάλμα ;τιμή) για εκδόσεις πριν το Excel 2007 έτσι αποφεύγεις τα λάθη #Δ/Υ κλπ Τώρα για να είναι σωστά τα αποτελέσματα θα πρέπει να αλλάξεις την SUMPRODUCT στην στήλη J SUMPRODUCT(($F$2:$F$1000=F2)*($E$2:$E$1000)) σου λείπει η απόλυτη αναφορά. Θανάσης. (ο ρομαντικός) :whistle: ΥΓ. Υπαρχει και η ενότητα "Εκτός θέματος" για τα φιλοσοφικά και για να μην μακράίνουν τα θέματα. |
Θανάση μου, μακάρι να ήταν αυτά τα θέματα μόνον.... Τα είχα έτοιμα όλα αυτά να τα στείλω στον φίλο μας, αλλά τελευταία στιγμή(πρίν λίγο) είδα πως το ΒΑΣΙΚΟ, πρόβλημα είναι η Προοδευτική αφαίρεση του υπολοίπου ΕΑΔ. Αυτό ξεκινάω να ψάχνω τώρα:whistle: Ο ρομαντικός Νο 2!! |
Νομίζω είμαστε ΟΚ. Θα το καθαρογράψω και το στέλνω.. Κώδικας: =IF(ISERROR(INDEX(DATA!$C$1:$C$14; MATCH($G2;DATA!$B$1:$B$14;0))-SUMPRODUCT(($G$2:$G2=G2)*($E$2:$E2)));""; |
1 Συνημμένο(α) Για να δούμε τι ψαριά, έβγαλε ο ψαράς!; Είναι εντάξει; ΥΓ. Έχω "σύρει" μέχρι την γραμμή 300, για να χωρέσει το αρχείο στην επισύναψη και να μην το κάνω zip. |
ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ!! Καλημέρα σε όλους.. Σόρυ για χθες παιδιά αλλά δεν μπόρεσα να είμαι στο φόρουμ! Λοιπόν, το αρχείο τώρα το άνοιξα και θα το δοκιμάσω στην πράξη να δω αν δουλεύει. Το πρόβλημα που υπήρχε είναι ότι δεν έβγαζε το υπόλοιπο ΕΑΔ που θέλαμε. Απλά όταν φιλτράραμε μια συγκεκριμένη ΕΑΔ , ΤΟΤΕ στο πρώτο πρώτο κελί είχε το υπόλοιπό της. Ο σκοπός βέβαια, όπως είπα από την αρχή, είναι να υπολογίζεται και να βγαίνει όταν ακριβώς περνάω ένα νέο τιμολόγιο. Ο Λευτέρης είπε ότι υπήρχε πρόβλημα με την προοδευτική αφαίρεση του υπολοίπου ΕΑΔ. Ναί, αυτό ήτανε το πρόβλημα. Θα δώ πως δουλεύει τώρα και τα λέμε πάλι, σε λίγο. Ευχαριστώ για την προσπάθεια. ιΔαιτέρως τον Λευτέρη. Τα λέμε Λευτέρη. |
ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ!! ΤΕΛΟΣ Λευτέρη είναι οκ! Δουλεύει άψογα. Βέβαια δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτές τις σύνθετες συναρτήσεις, καθ΄ ο,τι νέος , αλλά είδα οτι αυτό που θέλαμε, δουλεύει. Θα την μελετήσω συν τω χρόνω ! Τελικά ήταν καλή άσκηση έτσι.. Πιστεύω για όποιον την παρακολούθησε να πήρε λίγα πράματα. Ευχαριστώ το φορουμ για τις υποδείξεις και τις προτάσεις. Λευτέρη εσένα ιδιαιτέρως ! |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους Με λίγο διαφορετικούς αλλά μικρότερους σε μέγεθος συνάρτησεις Πινάκων (Ctrl Shift Enter) |
ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ!! Θανάση το είδα... πολύ καλό !! Θα εφαρμόσω και την λίστα επιλογής για τους προμηθευτές όπως το έκανες με την επικύρωση. Καλή ιδέα, απλή αλλά δεν μου ήρθε - που λέμε -. Αλλά πως θα γίνει όταν καταχωρείται ένα νέο όνομα ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΉ να "περνάει" στη λίστα δεδομένων ; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Φιλικά Θανάσης (ο συνονόματος) :dft012: |
Καλημέρα σε όλους. Ο Θανάσης(gr8styl), "φωνάζει" από τότε που είμαι στο Φόρουμ. "Χρησιμοποιείτε Name ranges" Αλλά, ποιος τον ακούει....:sntoup::wall:(Για μένα, είναι αυτά) Θανάση(Thanosp). Συγχαρητήρια! :047: Νοικοκυρεμένη δουλειά.! |
Παιδιά SOS.. Έχω αναρτήσει μιά ερώτηση στο WORD.. Αν μπορούν οι φίλοι να βοηθήσουν (γρήγορα..) Με το θάρρος το λέω το γρήγορα... Ξέρω πολύ καλά τις διαθέσεις όλων μας... Βάζω και το εαυτό μου μέσα.. |
| Η ώρα είναι 08:49. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.