![]() |
Συνεχόμενες ίδιες εγγραφές. Είμαι νέος χρήστης και πριν απ΄ όλα θα ήθελα να πω μια καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum και πολλά μπράβο για το site γιατί η βοήθεια και η γνώση που μας προσφέρει είναι σημαντική. Να κάνω λοιπόν το πρώτο μου ερώτημα. Στο excel εισάγω κάποια στοιχεία για το στοίχημα. Στην πρώτη στήλη από (Α2) έχω βάλει τον άυξοντα αριθμό 1,2,3 ...κλ.π.. Στη δεύτερη στήλη απο (Β2) εισάγω τα δεδομένα (που στην περίπτωση μου είναι αριθμοί, αλλά θα ήθελα να ξέρω και αν ήταν κείμενο ). Θα ήθελα λοιπόν σε μια τρίτη στήλη να μαρκάρονται με τον αριθμό 1 (και οι 2,3,....ν) συνεχόμενες ίδιες εγγραφές. Όλα τα άλλα κελιά να μην έχουν τίποτα. Προσπαθώντας να το κάνω μόνος μου οι τρόποι ήταν και περίπλοκοι και αντιμετώπιζαν και προβλήματα. Στο συνημμένο αρχείο αυτή θα ήταν η ιδανική εικόνα παρουσίασης. Αυτά τα λίγα και επανέρχομαι. Σας ευχαριστώ |
Καλημέρα σε όλους. Παντελή, δεν χρειάζεται να στέλνεις το ίδιο θέμα, 2 φορές. Τώρα, για την ερώτησή σου. Βάλε στο C2, αυτόν τον τύπο και αντέγραψε(σύρε), πρός τα κάτω. Κώδικας: =IF(B2="-";"";IF(OR(B2=B3;B2=B1);1;"v"))Πές μας, αν έγινε. |
| Η ώρα είναι 11:09. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.