![]() |
Αναζητηση από πολλά φύλλα εργασίας 4 Συνημμένο(α) Παιδιά καλημέρα, δούλεψα πάνω στην,συνάρτηση vlookup,αλλα μου βγάζει πρόβλημα.αν υπάρχει χρόνος δείτε το συνημμένο. Ευχαριστώ πολύ Μάκης |
Καλησπέρα σε όλους. Μάκη, 2 ερωτήσεις, έχω. 1) Πού είναι η συνάρτηση που προσπάθησες και δεν σου έβγαινε; 2) Αυτά τα φύλλα είναι σε ένα βιβλίο(workbook), ή σε διαφορετικά; |
Λευτέρη ειναι σε διαφορετικά |
1 Συνημμένο(α) Λευτέρη ανεβάζω παλι το αρχειο να δεις την συναρτηση |
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Μάκη σου προτείνω τον παρακάτω τύπο χρησιμοποιώντας την SUMIF . =(SUMIF([1.xlsx]a!$B$1:$D$21;B1;[1.xlsx]a!$D:$D))+(SUMIF([2.xlsx]b!$B$1:$D$21;B1;[2.xlsx]b!$D:$D))+(SUMIF([3.xlsx]g!$B$1:$D$21;B1;[3.xlsx]g!$D:$D)) Χρησιμοποιώ την SUMIF για την περίπτωση που υπάρχουν δεδομένα στην ίδια γραμμη σε περισσότερα φύλλα Ελπίζω να βοήθησα Φιλικά Μανώλης |
Μανώλη,Χίλια ευχαριστώ ,ειναι αυτο που χρειάζομαι.Καλό βράδυ. |
4 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Ρίξε μια ματιά στο zzz Τα αποτελέσματα που έρχονται από τα Βιβλία 1, 2 και 3 μαζεύονται στην D Αν τα βιβλία είναι αποθηκευμένα στο ίδιο σημείο δεν υπάρχει πρόβλημα (Μπορεί να γίνει και με συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας) Αν είναι σε διαφορετικά μέρη τότε πρέπει να γίνετε ενημέρωση κάθε φορά που ανοίγει το zzz Αναλυτικά τα βήματα σε εικόνες μέσα στο zzz |
Μάκη μια διευκρίνηση Η SUMIF που προτείνει ο Μανώλης κάνει άθροιση με κριτήριο Επειδή εξ αρχής είπες ότι πειραματίζεσαι με VLOOKUP που κάνει αναζήτηση και επιστροφή αποτελέσματος εξέτασε πάλι τι ακριβώς θέλεις να σου γίνετε στην D στήλη |
Ευχαριστώ και τον Σπύρο για την βοήθειά του. |
Να' σαι καλά Μάκη Για πες μου όμως αναζήτηση τιμών κάνεις ή άθροιση βάση κριτηρίου ; |
| Η ώρα είναι 07:51. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.