![]() |
Αρίθμηση σελιδας Καλημέρα σε όλους σας Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει, στην διαμόρφωση σελίδας δήλωσα πάνω δεξιά την αρίθμηση σελίδας "σελίδα 1 απο ?" Γίνεται η αρίθμηση να ξεκινάει απο την δεύτερη σελίδα? Ευχαριστώ πολύ |
Αρίθμηση από την δεύτερη σελίδα Καλημέρα Στην καρτέλα ΑΡΧΕΙΟ άνοιξε ΕΚΤΥΠΩΣΗ Διαμόρφωση σελίδας Κεφαλίδα/Υποσέλιδο Τικ στο "Διαφορά στην πρώτη σελίδα" και μετά διαμόρφωση Κεφαλίδας ή Υποσέλιδου ανάλογα που θέλεις να βάλεις την αρίθμησή σου Καλό θα είναι να "παίξεις" λίγο με το EXCEL και να κάνεις εξερεύνηση των δυνατοτήτων του γιατί είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να μάθεις πράγματα... φιλικά Spirosgr |
Καλησπέρα σας Σπύρο αυτή την λύση την έχω βρεί αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω καλά. Δεν μου εμφανίζει αρίθμηση στην πρώτη σελίδα αλλά στην δεύτερη μου βγάζει σελίδα 2 απο ? ενώ εγώ θέλω σελίδα 1 απο ?. Ευχαριστώ και καλό σας βράδυ. |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε Όλους και Χρόνια Καλά!! Γιώργο. Αρχείο>>Προεπισκόπιση>>Διαμ όρφωση>>Κεφαλίδα/Υποσέλιδο>>Υποσέλιδο>>Τσεκά ρεις>Σελίδα 1 από?>>ΟΚ. Πές μας άν έγινε. Καλή Χρονιά με υγεία σε ΟΛΟΥΣ!! |
Αρίθμηση σελιδα 1 Συνημμένο(α) οκ Δεν το κατάλαβα ακριβώς Τότε πας στο διαμόρφωση σελίδας και στην πρώτη καρτέλα "Σελίδα" Έχει ενα κουτάκι που λέει"Αρίθμηση πρώτης σελίδας" Με προεπιλογή ΑΥΤΟΜΑΤΟ Άλλαξέ το σε 0 (μηδέν) Το τικ στο "διαφορά στην πρώτη σελίδα" ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ |
Καλημέρα σας Σπύρο το έφτιαξα σε ευχαριστώ πολύ Σας εύχομαι καλή χρονιά σε όλους σας. Φιλικα |
| Η ώρα είναι 08:54. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.