Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα (https://www.ms-office.gr/forum/access-samples-xrisima-arxeia-paradeigmata/)
-   -   Edit Windows Registry. (https://www.ms-office.gr/forum/access-samples-xrisima-arxeia-paradeigmata/438-edit-windows-registry.html)

Ms-Office-Development Team 22-02-10 09:33

Edit Windows Registry.
 
1 Συνημμένο(α)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ : Ηλιάδης Κωνσταντίνος / Kon73
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 22 Φεβρουαρίου 2010

Καλησπέρα,

Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε πως η Registry των Windows είναι ουσιαστικά η καρδιά του λειτουργικού συστήματος.

Εδώ παρουσιάζουμε πως μπορούμε να διαβάζουμε να αλλάζουμε και να προσθέτουμε κλειδιά στη Registry με χρήση της VBA.

Χρήση των παραπάνω λειτουργιών είναι να αποθηκεύουμε τιμές έτσι ώστε αφού ουσιαστικά "χαθούν" μέσα στη τεράστια Registry να μπορούμε να εφαρμόζουμε πολιτικές διασφάλισης της βάσης μας, Να διαβάζουμε τιμές που θα μας είναι χρήσιμες στην σωστή λειτουργία της βάσης μας σε όλους τους υπολογιστές που θα εγκατασταθεί αυτή η βάση.

Στην βάση που επισυνάπτουμε υπάρχουν πολλές συναρτήσεις στο basRegistry και πολλές ρουτίνες για δοκιμή της Registry στο basTestRegistry. Ωστόσο ένα Chm αρχείο (Αρχείο Βοήθειας) θα δημιουργηθεί ώστε να έχουμε μια πλήρη κάλυψη των δυνατότητων που έχουν ενσωματωθεί στiς εν λόγω Λειτουργικές Μονάδες. Επιπλέον υπάρχουν comments / σχόλια, αρκετά επεξηγηματικά (στα αγγλικά για να διαβάζονται από όλους τους Η/Υ ασχέτου κωδικοσελίδας).

Περιμένουμε τις εντυπώσεις και παρατηρήσεις σας.


Η ώρα είναι 14:06.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2