Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   Βοήθεια για αναζήτηση σε Access (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/989-boitheia-gia-anazitisi-se-access.html)

Tasos 26-02-11 23:24

Καλησπέρα Γρηγόρη!
Το πρόβλημα οφείλεται στο ότι ο πίνακας σου έχει κενές εγγραφές (μετά τις πρώτες 5000 εγγραφές :wink: ) με αποτέλεσμα
να παρουσιάζονται λάθη (#Error) στο ερώτημα και συνεπώς τα φιλτραρίσματα δεν μπορούν να εφαρμοστούν.
Τροποποίησε το πεδίο "TheName" στο Ερώτημα ως εξής: Thename: ReplaceTones(nz([AFM];"") & nz([LastName];"")) για να λειτουργήσει η αναζήτηση.

Καλή συνέχεια!
Φιλικά
Τάσος

pant 27-02-11 06:29

ΤΑΣΟ καλημερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ δουλεψε .
Νασαι καλα ΦΟΒΕΡΟ ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ , ΑΠΛΟ

Με εκτιμηση Γρηγορης

Nenya 10-04-11 09:02

Παιδιά με όλα αυτά δεν κατάλαβα και γω πώς γίνεται να κάνω αναζήτηση σε ένα πίνακα και να εισάγω το στοιχείο που θέλω να αναζητήσω εγώ κάθε φορά; Κάτι σαν την Εύρεση που έχει η Access από μόνη της αλλα να καλώ με κλίκ φόρμα ή έστω και το ίδιο το παράθυρο της Εύρεσης;;;;

Xristos 12-07-11 12:30

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από fkonstas (Μήνυμα 5381)
Τάσο έχω πάθει πλάκα.... ΦΟΒΕΡΟΟΟΟ
Το είχα δει σε μία εφαρμογή και το ζήλεψα, αλλά δεν μπορούσα να βρω πως γίνεται.
Ευθύς το ενσωματώνω σε μία εφαρμογή που έχω σε εξέλιξη.

Νάσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση Φώτης.

ΥΓ: Μετά από 30 λεπτά περίπου, πραγματοποιήθηκε η ενσωμάτωση και στην δική μου εφαρμογή και δουλεύει τέλεια.

Γειά σας. Είδα και εγώ αυτό που έχει φτιάξει ο Τάσος και διάβασα και το δικό σου μήνυμα και θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να το ενσωματώσω και εγώ. Αλλάζω τίποτα στο κωδικό, το κάνω αποκοπή και επικόλληση;;; Θα ήθελα μια αναλυτική απάντηση. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

mdragon 12-07-11 14:09

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Xristos (Μήνυμα 7257)
Γειά σας. Είδα και εγώ αυτό που έχει φτιάξει ο Τάσος και διάβασα και το δικό σου μήνυμα και θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να το ενσωματώσω και εγώ. Αλλάζω τίποτα στο κωδικό, το κάνω αποκοπή και επικόλληση;;; Θα ήθελα μια αναλυτική απάντηση. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αν σου είναι δύσκολο να το γράψεις καντο αντιγραφή και επικόλληση
Thename: ReplaceTones(nz([AFM];"") & nz([LastName];""))
Στη θέση του Thename θα βάλεις το όνομα που θέλεις να έχει η στήλη σου
και ό,τι βρίσκεται ανάμεσα σε αγκύλες [ ] είναι ονόματα πεδίων (εννοείται πως θα χρησιμοποιήσεις τα δικά σου)

Φιλικά,
Μάρω

Xristos 12-07-11 20:46

Παιδιά καλησπέρα. Μάρω σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση αλλά δεν σου/σας έδωσα να καταλάβετε σωστά. Εγώ εννοούσα στο συνημμένο του Τάσου στο Νο.#7, τον κώδικα που είχε στην φόρμα για την εύρεση και πώς ο fkonstas το ενσωμάτωσε σε δική του φόρμα. Δηλ. θέλω να μου πείτε πως μπορώ τον κώδικα της φόρμας να τον ενσωματώσω σε δική μου φόρμα. Τι ακριβώς (αναλυτικά) πρέπει να κάνω και τι πρέπει να αλλάξω. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

stelianta 02-02-12 15:16

Τασο Να σε ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου. Φοβερα, χρησιμο και μουρατό... Το ενσωματωσα, και εγω στην δικη μου εφαρμογη κ δουλεψε τέλεια !!! Ευχαριστώ πολύ

alexvib 07-04-17 22:31

Καλησπέρα σας
Πραγματικά φοβερό το accSearchForm μπράβο στο δημιουργό
θέλω να ρωτήσω αν σε μια φόρμα πχ στη frmSearchStopTypingWhenEmpty θέλω να μου εμφανίζει κι άλλα στοιχεία της εγγραφής όπως το e-mail κλπ κλπ τι πρέπει να κάνω;
Ευχαριστώ πολύ

Ascinis 10-04-18 10:49

Καλημέρα σας!
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να δημιουργήσω ένα ερώτημα για το θέμα και ένα άλλο ερώτημα για την υπηρεσία έτσι ώστε να γράφω μέρος από αυτά και να μου εμφανίζει τις πιθανές εγγραφές;

Με εκτίμηση,
Γιάννης

Η ώρα είναι 14:17.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2