![]() |
LinkMasterFields (Σύνδεση πρωτευόντων πεδίων) Ενώ περνούσα ήσυχα και ωραία στοιχεία στη βάση, ήρθε η ώρα να περάσω σε ορισμένους και δεύτερη γραμμή με στοιχεία (Στην δευτερεύουσα φόρμα) και ξαφνικά μου πετάει το μήνυμα Η τιμή της ιδιότητας LinkMasterFields (Σύνδεση πρωτευόντων πεδίων) προκάλεσε το εξής σφάλμα : “ Return without Gosub “ Και δεν μπορώ να γράψω άλλα στοιχεία σε μια συνεχόμενη υποφόρμα… Έχει αντιμετωπίσει μήπως κάνας φίλος παρόμοια κατάσταση … Το έγραψα και στο Google αλλά από αγγλικά είμαι σκράπας και δεν κατάλαβα τίποτα.. Βοήθεια για άλλη μια φορά… |
Άκυρο φίλοι μου εντόπισα την βλακεία και ας την αναφέρω μην την πατήση και άλλος.. Καταρχάς την υποφόρμα την σύνδεσα με την κυρίως φόρμα με το πεδίο [Μητρώο] ναι αλλά στην υποφόρμα δεν είχα βάλει το πεδίο [Μητρώο] ενώ είχα βάλει όλα τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα η εγγραφή μου να είναι στον αέρα διότι δεν ήξερε που να χρεωθεί… Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο και χαζό, μα σας πληροφορώ πώς και με παίδεψε πολύ και με στεναχώρησε… :crying: Και όταν το εντόπισα το θεώρησα πολύ χαζό :007:.. |
| Η ώρα είναι 10:07. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.