![]() |
Κωδικοποιηση Καλησπερα σε ολους και καλο χειμωνα.Ασχολουμε ερασιτεχνικα με την ACCESS Μετα απο καιρο θα σας ξαναενοχλησω και συγνωμη.Εκανα μια βαση δεδομενων και οταν παω να κανω κωδικοποιηση απο τα Εργαλεια - ασφαλεια - κωδικοποιηση/αποκωδικοποιηση μου βγαζει ενα μηνυμα οτι " το ID δεν ειναι ευρετηριο αυτου του πινακα "και στην βοηθεια μου λεει οτι εχω το 3800 σφαλμα.Προφανως εχω κανει κατι λαθος. Πως μπορω να βρω το λαθος μου και να το διορθωσω;Σας ευχαριστω παρα πολυ. |
Καλησπέρα... Γιάννη δες μήπως υπάρχει θέμα διπλοεγγραφής στο πεδίο (πρωτεύον κλειδί), δες τις σχέσεις που έχεις στους πίνακές σου (ακεραιότητα αναφορών)... Προσοχή ! Ξεκίνα κάνοντας ένα αντίγραφο της βάσης σου. Κάπου εκεί θα έψαχνα να βρω λύση. / Νίκος Δ. |
κωδικοποιηση 1 Συνημμένο(α) Καλησπερα φιλε μου Νικο.Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου. Τσεκαρα και τις διπλοεγγραφες μου στο πρωτευον κλειδι και δεν εχω και ολες μου οι σχεσεις μεταξυ των πινακων εχουν ακαιρεοτητα.Σου ανεβαζω τον πινακα που μου λεει μαλλον τα λαθη μου αλλα και που δυστυχως δεν το καταλαβαινω.Αν θελεις και εχεις χρονο δες τον και μου απαντας.Σε ευχαριστω πολυ Νικο. Γιαννης. |
Κάνε συμπίεση της εφαρμογής -αν στο επιτρέπει και δοκίμασε την κωδικοποίηση μετά την συμπίεση. Αν συνεχίζεται το πρόβλημα τότε, αν ήμουν στη θέση σου, θα έφτιαχνα μια κενή βάση και θα μετέφερα τα αντικείμενα (φόρμες, πίνακες, ...) από την παλαιά στη νέα. Καθώς θα έχτιζα τη νέα βάση θα έβρισκα ποια αντικείμενα προκαλούν το πρόβλημα... Αγαπητέ μου δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω. Τα παιδιά εδώ στο Forum να είσαι βέβαιος ότι θα δουν τη συζήτησή μας και θα σε βοηθήσουν να βρεις λύση. Θα παρακολουθώ την εξέλιξη του θέματός / Νίκος Δ. |
Κωδικοποιηση Φιλε μου νικο σε ευχαριστω.Κατι τετοιο σκεφτηκα και γω.Θα το προσπαθησω.Νασαι καλα.Καλο σαββατοκυριακο.Γιαννης. |
Κωδικοποιηση Φιλε Νικο σε ευχαριστω πολυ.Ειχε μεινει σε δυο εκθεσεις μια παλια ονομασια ενος πεδιου που κατοπιν αλλαξα το ονομα και εκει δεν εκανα αυτην την αλλαγη.Και παλι σε ευχαριστω πολυ.Ναστε καλα ολοι.Πραγματι υπαρχουν στο κοσμο και συνεργασιμοι ανθρωποι.Καλη εβδομαδα. Γιαννης. |
Καλησπέρα ... Αγαπητέ Γιάννη χαίρομαι που βρήκες τη λύση (εσύ !). Μπράβο σου... Δεν γνωρίζω πολλά-πολλά στην Access αλλά άμα πιστέψω ότι μπορώ να βοηθήσω, τότε δεν διστάζω να γράψω δυο λόγια. (Δεν απαντώ σε ερωτήματα όσων τη στάση χαρακτήρισα ως μη πρέπουσα, είτε απέναντι σε εμένα είτε στα μέλη της κοινότητας). Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις / Νίκος Δ. |
| Η ώρα είναι 11:08. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.