Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Στην συνημμένη βάση, έχω βάλει 1 πίνακα με τα στοιχεία του προσωπικού και έχω δημιουργήσει 8 ερωτήματα που εμφανίζουν το προσωπικό ανα ομάδα αίματος. Στη φόρμα ΜΑΙΝ έχω προσθέσει 1 κουμπί για να εκτελεί το ερώτημα για την ομάδα αίματος ΑΒ+ στην φόρμα BloodF. Η απορία μου είναι αν γίνεται στην ίδια φόρμα να εμφανίζονται και τα υπόλοιπα ερωτήματα για τις ομάδες αίματος, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργώ άλλες αντίστοιχες φόρμες. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα στην παρέα. Τόλη δες το συνημμένο. Πρόσθεσα έναν πίνακα με τις ομάδες αίματος. Την φόρμα prosopikoF την μετέτρεψα σε συνεχείς φόρμες και οι εγγραφές παρουσιάζονται κατά ομάδα αίματος (αύξουσα σειρά). Επίσης απο το σύνθετο πλαίσιο φιλτράρουμε οποιαδήποτε ομάδα θέλουμε. Παράθεση:
Στο παραπάνω ερώτημα δες τη φόρμα BloodF μπορεί όμως κάλλιστα να σε εξυπηρετήσει και η φόρμα prosopikoF.
__________________ Φιλικά, Νάσος |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Νάσο!
|
| ||||
| ||||
![]()
Να 'σαι καλά.
__________________ Φιλικά, Νάσος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ SQL | Nikolakiss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-09-21 11:02 |
[ Φόρμες ] Δημιουργία φόρμας σχέσεων πολλά προς πολλά | gpanteleimon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-09-20 20:06 |
[ Ερωτήματα ] Ερωτηματα-SQL | spyridoula_mu | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-06-20 11:45 |
Δύο ερωτήματα σε μια φόρμα | eliok | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-04-13 22:02 |
Εκθέσεις από ερωτήματα | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-11-10 17:12 |
Η ώρα είναι 21:23.