![]() |
διαμόρφωση έκθεσης σε pdf 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα και πάλι Παρακαλώ για την πολύτιμη βοήθεια σας , σε μια φόρμα Β.Δ υπάρχει το κουμπί εντολής Print το οποίο παράγει την φόρμα σε έκθεση , την αποθηκεύει σε αρχείο pdf σε συγκεκριμένο φάκελο και με συγκεκριμένο όνομα . Αυτό που ήθελα είναι όταν κάποια εγγραφή στην φόρμα έχει περισσότερες από μια σελίδες τότε το αρχείο της έκθεσης που δημιουργείτε να περιέχει μόνο την πρώτη σελίδα , ευχαριστώ Δημήτρης Συνημμένο Αρχείο 10523 |
Καλησπέρα. ...είδα το μήνυμά σου, αλλά δεν έχω απάντηση. Έχω όμως ιδέες που πρέπει να ελεγχθούν.Μια ερώτηση. Πόσες εγγραφές μπορεί να περιέχει η πρώτη σελίδα; Αυτές θα έστελνα να φτιάξουν pdf. ...Δεν δίνω λύση! μια από τις σκέψεις μου εκφράζω. Υστερολόγιο : Στη θέση σου θα ανέβαζα ένα δείγμα με εγγραφές και θα έδινα τη δυνατότητα στα μέλη να δουν -πρακτικά- τι μπορούν να κάνουν. Δείξε ότι θέλεις να προσφέρεις στα μέλη κάθε βοήθεια και είμαι βέβαιος ότι κάποιος (-α) θα σου δώσει ιδέες ή και λύσεις. Σαν μεγαλύτερος γράφω την άποψή μου και δεν με νοιάζει αν φαίνεται σαν συμβουλή. Να βοηθήσω θέλω. |
Αποθήκευση έκθεσης σε αρχείο pdf καλησπέρα Ανεβάζω ένα δείγμα της βάσης παρακαλώ για την βοήθεια σας Δημήτρης |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Δημήτρη, Δες το Συνημμένο. Απλά άλλαξα το ερώτημα στην έκθεση , δεν είναι ανάγκη να φέρνεις και τις γραμμές των ΕΙΔΩΝ. Πιστεύω να είναι αυτό που θέλεις. Ευχαριστώ. |
Παράθεση:
Έτσι άπλα τέλεια !!!!!!!!! ευχαριστώ πολύ |
| Η ώρα είναι 10:02. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.