Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   [ Εκθέσεις ] Εκτύπωση στοιχείων πελάτη (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/5157-ektiposi-stoixeion-pelati.html)

fotidas 14-02-19 18:11

Εκτύπωση στοιχείων πελάτη

Καλησπερα

Μετα απο πολυυυυυυ διαβασμα και πολλες δοκιμες νομιζω οτι εχω καταφερει αρκετα πραγματα πανω στην Access αν και εχω σχεδον μηδενικες γνωσεις . Προλα αυτα βρηκα μια ετοιμη βαση στο ιντερνετ ηοποια ειναι οτι εκριβως χρειαζομαι . Αυτο που θελω ομως ειναι να μπορω να εκτυπωσω τα στοιχει μονο ενος πελατη στο επανω μερος μιας σελιδας και στην υπολοιπη θα υπαρχει μονιμα ενα συγκεκριμενο κειμενο. Θα ειναι με λιγα λογια η εγγυση που δινω στους πελατες.( Τα στοιχεια τους , τα στοιχεια του προιοντος και οι οροι εγγυησης)
Αυτο ομολογω οτι δεν μπορω να το καταφερω και αν μπορει καποιος να βοηθησει στη συγκεκριμενη βαση να προσθεσω τη συγκεκριμενη εκτυπωση. Ολες οι αλλες που εχει δεν με ενιαφερουν.

Ευχαριστω

ΥΓ την συγκεκριμενη βαση θα αλλαξω τα πεδια απο αγγλικα σε ελληνικα με τα ονοματα που θελω εγω

fotidas 14-02-19 18:28

Δεν μπορω να ανεβασω το αρχειο το κανω zip και απο 850Kb παραμενει 750kb και δεν μπορω να το ανεβασω
Δεν ξερω αν μπορω να δωσω το Link για να κατεβαστε την βαση. Ουτως η αλλως ειναι δωρεαν

Spirosgr 14-02-19 21:33

Καλησπέρα
Αν το πρόγραμμα που βρήκες είναι access, μπορεί να ανέβει μέχρι 11ΜΒ
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να το ανεβάσεις με τόσο λίγα Kb...

Στείλε μου το link σε προσωπικό μνμ, να το ελέγξω.
Ευχαριστώ.

Spirosgr 14-02-19 22:08

Αυτό είναι ένα πρότυπο, για δημιουργία μιας βάσης επαφών web.
Θα πρότεινα να βρείτε ή να δημιουργήσετε μια βάση για desktop.

fotidas 14-02-19 22:16

Δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα αλλα η συγκεκριμενη μου και τηδουλεια
Εχω βρει και αλλες αλλα εχω δημιουργησει και μονος μου μια σε αρκετα καλο επιπεδο ( απλα δεν εχει την ομοσρφια που εχουν οι αλλες)
το προβλημαμου ειναι να τυπωσω τα στοιχεια του πελατη σε word οπου θα υπαρχουν και οι οροι εγγυησης.
Καπου διαβασα οτι γινετε να μπει ενα εγγραφο στην access ( embeded word into access) αν αυτο γινετε νομιζω ειναι πιο ευκολο και καλυτερο

Ευχαριστω

ΥΓ Και τη δικη μου παντως βαση που εχω δημιουργσει δεν μπορω να την ανεβασω

Spirosgr 14-02-19 22:31

1 Συνημμένο(α)
Κάνε μια έρευνα, για να δεις τι είναι και πως λειτουργούν οι βάσεις web, σε σχέση με τις βάσεις για desktop.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρότυπο, από (*βλέπε εικόνα)
τα πολλά ενσωματωμένα στο πρόγραμμα, (υπάρχει και ένα πανομοιότυπο)
και να κάνεις την δουλειά σου πολύ καλά.

Θα μπορούσα να ανεβάσω την βάση,
από το πρότυπο που υπέδειξες (link), αλλά περιέχει και παραπέμπει σε forum αμερικάνικα.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν την ανεβάζω.

fotidas 15-02-19 11:54

Καλημερα

Καταρχην ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου και τις γρηγορες απαντησεις σου
Ναι να δοκιμασω ετοιμη βαση οπως λες οτι υπαρχει Και αν ειναι αυτη που δειχνεις στην φωτογραφια που θα την βρω να την κατεβασω?
Χρησιμοποιω την access 2010

Spirosgr 15-02-19 14:21

1 Συνημμένο(α)
Ανοίγοντας την εφαρμογή, θα εμφανιστεί μια οθόνη με πολλά πρότυπα,
από τα οποία μπορούμε να αναζητήσουμε και να κατεβάσουμε ό, τι θέλουμε.
Αν από τις επιλογές, έχουμε απενεργοποιήσει την άμεση εμφάνιση αυτής της οθόνης,
ακολουθούμε τις εικονογραφημένες οδηγίες.

fotidas 15-02-19 14:33

Παντως Personal contact manager σε εμενα δεν εχει
Εχει επαφες
επαφες στο web

Αν εννοεις το επαφες αυτο δεν σου δινει τη δυνατοτητα για εκτυπωση στοιχειων ενος συγκεκριμενου πελατη
Εκτος αν αυτο που δειχνει στη φωτογραφια ειναι απο αλλη εκδοση access( που αυτο νομιζω)

Spirosgr 16-02-19 08:05

1 Συνημμένο(α)
Καλημέρα
Ανεξάρτητα με την έκδοση office, μπορεί να κατεβάσει κανείς μια βάση επαφών (οποιαδήποτε)
που του κάνει για την δουλειά του, και να κάνει τα εξής:

Πρώτα, δημιουργούμε μια βάση από το πρότυπο και ονομάζουμε πχ Personal contact manager.
Ανοίγουμε και εμφανίζεται η προκαθορισμένη (αν θέλουμε) φόρμα.
*Επιλέξαμε για παράδειγμα την φόρμα με τις λεπτομέρειες επαφών.

Μετά, στην προβολή σχεδίασης της φόρμας, βάζουμε ένα κουμπί (ονομάζουμε cmdPrint και Caption πχ Print Record) *βλέπε εικόνα
και συνδέουμε τον κώδικα:
Κώδικας:

Option Compare Database
Option Explicit

Private Sub cmdPrint_Click()
    If IsNull(Me!ID) Then
        MsgBox "Επιλέξτε Πελάτη.", vbOKOnly, "Σφάλμα Επιλογής Πελάτη:"
        Exit Sub
    End If
    DoCmd.OpenReport "Contacts Extended", , , "ID = " & Me!ID
End Sub

Αν οι εκθέσεις που έχει η βάση προεγκατεστημένες, μας καλύπτουν,
τότε βάζουμε τον τίτλο, όποιας μας κάνει στο σημείο με τα κόκκινα γράμματα.
Αν όχι δημιουργούμε μια νέα, πχ Contacts Extended και
αυτόν τον τίτλο βάζουμε στην πιο πάνω θέση.

Πατώντας το πλήκτρο, θα εκτυπώσουμε μόνο την επαφή (πελάτη) που επιλέξαμε στην φόρμα,
και με όσα πεδία έχουμε ορίσει ότι μας χρειάζονται, με γνώμονα την έκθεση που δημιουργήσαμε.

fotidas 16-02-19 20:25

Σπυρο σε ευχαριστω θα το ταάιπωρησω λιγο και θα δω τι μπορω να καταφερω
θα σε ενημερωσω για το αποτελεσμα

και παλι ευχαριστω

Spirosgr 16-02-19 21:35

Εντάξει Φώτη, καλή συνέχεια!

Η ώρα είναι 19:22.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2