![]() |
Η Mod στην access 1 Συνημμένο(α) Καλημερα σε ολους τους φιλους Ερωτημα: Την συναρτηση MOD του excel στην access πως την συντασουμε? Η σκεψη μου .... Δημιουργω μια λειτουργικη μοναδα με την ονομασια MdexcelMod Function XLMod(Number#, Optional divisor% = 0) As Double XLMod = Excel.WorksheetFunction.Mod(Number, divisor) End Function και στο ερωτημα μου βαζω ... xlmod( αριθμος ; διαιρετης) οταν τρεχω το ερωτημα μου βγαζει runtime error "438" object doesn't support this propperty or method? και στη λειτουργικη μοναδα κιτρινιζη η γραμμη XLMod = Excel.WorksheetFunction.Mod(Number, divisor) που κανω λαθος ? Ευχαριστω για τον χρονο σας Σας ανεβαζω και τη βαση |
Καλημερα για δοκιμασε το ετσι Function XLMod(Number#, Optional divisor% = 0) As Double XLMod =(Number Mod divisor) End Function |
Μαριε ευχαριστω Δουλεψε........ και παλι ευχαριστω |
Καλημέρα σε όλους! Φίλοι μου, η συνάρτηση Mod υποστηρίζεται πλήρως από την Access κι έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουμε κατευθείαν σε υπολογισμένα πεδία Ερωτήματος ή φόρμας με την εξής σύνταξη: Κώδικας: =[Πεδίο Διαιρετέου] Mod [Πεδίο Διαιρέτη]θα πρέπει πρώτα να προσθέσουμε την Αναφορά-VBA Microsoft Excel xx.x Object Library (στον VBE στο μενού Tools>References). Διαφορετικά, θα εισπράξουμε το σφάλμα 438 αφού το αντικείμενο Excel να βρεθεί. |
Χμμμ....εγω το πήρα τελειως μαθηματικα πως θα ταν σωστο ...δεν το σκεφτηκα σαν κωδικα :) |
| Η ώρα είναι 15:57. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.