![]() |
Ενημέρωση φόρμας με vba 1 Συνημμένο(α) Private Sub B1_AfterUpdate() If B1.Value = False Then B11.Caption = "" If B1.Value = True Then B11.Caption = 5 End Sub Το Β1 δέχεται Ναι/Όχι. Θα ήθελα αν το Β1 είναι Ναι τότε αντι για 5 που γράφω να παίρνει ορισμένη τιμή από πίνακα ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΣΤΟΣ Β1 ,,,,,,,,,,,,,,,, 5 Β2,,,,,,,,,,,,,,,,, 9 κ.ο.κ Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις γνώσεις σας. |
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη... Ανέβασε μια μικρογραφία (πίνακα-φόρμα) για να δούμε τι ακριβώς χρειάζεσαι... Φιλικά /Νίκος |
Αυτο ειναι το τελευταιο βημα που θελω να κανω για να δουλευει η βαση. Παρακαλω τα φωτα σας. |
Καλημέρα Επειδή παρέμεινα -πεισματικά- στην έκδοση office 2007, δεν μπορώ να ανοίξω την βάση. Παρακαλώ είτε εσύ Κώστα, είτε κάποιο μέλος, να την αναρτήσει σε μια προγενέστερη έκδοση. Ευχαριστώ |
ΟΚ, η βαση ανοιγει με 2007. |
1 Συνημμένο(α) Λοιπόν! Έκανα ...του κεφαλιού μου, μιας και οι πίνακες που είχες δεν ήταν -κατά την γνώμη μου- ικανοί να στηθεί μια εφαρμογή. Ελπίζω να έχεις ωφέλεια... / Νίκος |
Ευχαριστω πολυ για την ιδεά σου. Απλως θελω να εχει την επιλογη ΝΑΙ/ΟΧΙ και να μπορεί να παιρνει την τιμη - εαν ΝΑΙ- απο τον πινακα ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. Δηλαδη να εχω μια μεγαλη λιστα εξετασεων (100) και να επιλεγω γρηγορα οποιες θελω και αυτες να τιμολογουνται. |
Καλημέρα ...Επομένως η υποφόρμα είναι αρκετή να δώσει λύση στο ζήτημα που σε απασχολεί. Φιλικά / Νίκος |
1 Συνημμένο(α) Στην επισυναψη φαινεται το γιατι επιμενω στο ΝΑΙ/ΟΧΙ (τσεκαρω), απλως θελω να προσδιορισω το κοστος απο εναν πινακα (στον οποιο θα αλλαζω τις τιμες, οταν αυτες αλλάζουν). Private Sub B1_AfterUpdate() If B1.Value = False Then B11.Caption = "" If B1.Value = True Then B11.Caption = [ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ][ορισμενη τιμη] End Sub Το Β1 δέχεται Ναι/Όχι. Θα ήθελα αν το Β1 είναι Ναι τότε αντι για 5 που γράφω να παίρνει ορισμένη τιμή από πίνακα |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα φίλε Κώστα, Δες την συνημμένη βάση. |
Ας με βοηθησει καποιος!!! Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα. Δες στο συνημμένο αρχείο τη λύση που σε προτείνω... και βάλε και κανένα τόνο στα γραφόμενά σου. |
Μπράβο Φίλε Νίκο. |
Νίκο ευχαριστώ πολύ. Αυτό ακριβώς ζητούσα. |
| Η ώρα είναι 01:02. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.