![]() |
Αλλοίωση έγγραφου word Kαλημέρα σας, χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους. Σε access 2003 έχω προσαρμόσει ένα έγγραφο word (αίτηση), στο οποίο συμπληρώνονται τα στοιχεία απο μία φόρμα. Όταν μεταφέρω το έγγραφο αυτό όμως σε μία αντίστοιχη access 2007 και το επεξεργαστώ μέσα στην εφαρμογή, αλλοιώνεται το μέγεθος εκτύπωσης. Προσπάθησα να εισάγω άλλο έγγραφο word 2007 και είχα το ίδιο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, αν αλλοιωθεί, δεν μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή. Συγκεκριμμένα, γίνεται σμίκρυνση του εγγράφου. |
Καλησπέρα. Καλή Ανάσταση. Δημιούργησε ένα έγγραφο word σε μορφή που το θες (φόρμα δηλαδή). Αυτή τη φόρμα θα σώσεις με επέκταση *.dot. Αυτό το έγγραφο είναι πρότυπο! Τι θα πει αυτό : Το καλείς, γράφεις ό,τι θες και όταν με το καλό τελειώσεις, τότε σώζεις όχι το αρχικό *.dot -που μένει αμετάβλητο !- αλλά ένα αντίγραφο του. Δοκίμασε. Νίκος |
Χρονια πολλά και Χριστός Ανέστη. Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλα προφανως δεν ήμουν τόσο σαφης στο ερώτημά μου. Το έγγραφο word το εισάγω σε έκθεση της access και με ερώτημα συμπληρώνονται τα κενά στοιχεία της απο μία φόρμα. Τελικά, μετέφερα όλη την αίτηση σε "πλαίσιο κειμένου" μέσα στην έκθεση και έλυσα το πρόβλημα μου. Ευχαριστώ. |
| Η ώρα είναι 16:57. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.