![]() |
Progress Bar Καλημερα σε ολους Θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να φτιαξω μια progress bar σε μια φορμα γι αν μου δειχνει την εξελιξη καποιας ενεργειας. Σας ευχαριστω |
1 Συνημμένο(α) Ενα παραδειγμα απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ που σου επισυναπτω ισως μπορει να σε βοηθησει... |
Τολη σε ευχαριστω πολυ αυτο το ειχα βρει και εγω απο το Iντερνετ Σε ευχαριστω για τον κοπο σου και το χρονο που διεθεσες. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους, μέλη και επισκέπτες του Forum Εντελώς πρόσφατα, ασχολήθηκα με το στοιχείο ελέγχου ProgressBar και επειδή ότι μαθαίνω -σχεδόν το καταγράφω, έχω να προσθέσω και εγώ κάτι σε αυτή εδώ τη συζήτηση. Δείτε απλά το επισυναπτόμενο αρχείο word. Ποιός λέτε να ήταν ο δάσκαλός μου ; :crazy2: ? Φιλικά / Νίκος |
2 Συνημμένο(α) Καλησπέρα! Αν προτιμάτε ...τα ελληνικά προϊόντα, τότε δείτε και τα παρακάτω συνημμένα: Φιλικά Τάσος ΥΓ. Αγαπητέ Νίκο, μάλλον εσύ είσαι ο δάσκαλος μας! Εσύ μας πρόσφερες αυτό το κατατοπιστικότατο μάθημα μέσα από το συνημμένο σου. Σ ευχαριστούμε πολύ!! :thanks: :thanks: |
Νικο σεευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω |
Καλησπερα Τασο Παντα εχω μια προτιμηση... στα ελληνικα προιοντα και τα τιμω δεοντος Σε ευχαριστω πολυ ΔΑΣΚΑΛΕ (...αν μου το επιτρεπεις) |
....Είπαμε... ο δάσκαλος είναι ο Νίκος!!:shifty: |
| Η ώρα είναι 08:10. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.