![]() |
MS Word 2007 Bookmarks Καλημέρα και χρόνια πολλά Προσπαθώ να μεταφέρω καποια δεδομένα απο ενα πινακα σε αρχειο WORD. Εχω δεί σε video πως γίνεται με την χρήση των bookmarks. Ολα καλά. αλλα μου βγάζει μήνυμα Error 5941 Το απαιτούμενο μέλος της συλλογής δεν υπάρχει. Κάνοντας ένα έλεγχο δημιουργεί το πρόβλημα στο FormFields("bmk1").Result = Nz(Me!InvoiceNumber, "") Τώρα δεν ξέρω εάν δημιούργησα σωστά το πρότυπο αρχείο WORD. Πήρα το υπάρχον έγγραφο, έκανα εισαγωγή τα bookmarks και μετά το αποθηκευσα ως .dot Παρακαλώ για τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ Θάνος |
Καλημέρα, χρόνια πολλά ...δώσε το video ή περιέγραψε τα βήματα δημιουργίας Bookmark. Έχει σημασία... Τα λέμε... Νίκος Δ. |
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!! Φίλε Θάνο το μήνυμα λάθους παραπέμπει σε λάθος ονομασία του σελιδοδείκτη στο έγγραφο. Έλεγξε ξανά τις ονομασίες. Σημ. Δέν είναι απαραίτητο το έγγραφο να μετατραπεί σε πρότυπο. Μπορεί να γίνει και σε doc. |
Καλημέρα σε όλους Μετέωρα: Εχω ανοίξει ενα κενό εγγραφο προτυπο. Αντέγραψα ενα text κειμενο και στα σημεία που ήθελα να στέλνει records απο την Access, πηγα Εισαγωγή, σελιδοδείκτες, και προσθήκη. μετά αποθήκευση σαν .dot, (εχω δοκιμασει και σαν dotx). .Ολα αυτά σε MS Word 2007. nasos23: Tο εχω διπλοτσεκάρει, αλλα τίποτα δίνω και τον κωδικα παρακάτω Κώδικας: |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Θάνο μας... ...καλά το υποψιάστηκα. Στο επισυναπτόμενο δες τι θα κάνεις. Όσο για τον κώδικα που ανέβασες, ελπίζω να δουλέψει. Αν δεν τον δω να τρέχει, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πω σε ποιο σημείο υπάρχει πρόβλημα. Οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες... Να είσαι καλά / Νίκος Υστερολόγιο (Ι) : Το όνομά μου είναι Νίκος. Μετέωρα είναι ένα όνομα μέλους του forum -μοναδικό μιας και έτσι πρέπει. (ΙΙ) Νάσο δεν πήγες στα ...Χάσια; |
2 Συνημμένο(α) Θάνο δες ένα παράδειγμα βασισμένο στην πρόταση του Νίκου. Το έγγραφο ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.doc επιταγές θα το τοποθετήσεις στο φάκελο: C:\epitages\ |
Νίκο σε ευχαριστώ, δούλεψε.... τελικα ηθελε με τον τρόπο που μου έδειξες Καλη χρονιά σε όλους |
Καλημέρα Νάσο σε ευχαριστώ θα το κοιταξω... |
Παράθεση:
Ευχαριστώ πάντως |
Παράθεση:
Σήμερα που το κατέβασα δεν είδα κάτι τέτοιο. Αν έχεις την καλοσύνη εσύ ή κάποιος άλλος φίλος του forum ας μου στείλει εικόνα (screenshot) του εγγράφου. |
| Η ώρα είναι 19:20. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.