![]() |
Μορφή πεδίου Καλησπέρα. Σε ένα ερώτημα, έχω εισαγάγει τα ακόλουθα πεδία: [POSOES], [PROM], [POSOEX] (Όλα σε μορφή €). Στο ίδιο ερώτημα δημιουργώ και τα πεδία: α) Σύνολο εσόδων: (Nz([POSOES];0)+Nz([PROM];0)) β) ΣύνολοΤελικό: (Nz([Σύνολο εσόδων]-[POSOEX])) Το πρόβλημα που έχω είναι ότι, ενώ το πεδίο [Σύνολο εσόδων] εμφανίζεται σε €, το πεδίο [ΣύνολοΤελικό] εμφανίζεται ως καθαρός αριθμός. Στο Φύλλο ιδιοτήτων►Μορφή, όπου επιχείρησα τη σχετική διόρθωση, δε μου δίνει καθόλου επιλογή. Έχει κάποιος φίλος του Forum καμιά ιδέα γιά το που κάνω λάθος και δε μου εμφανίζει το πεδίο [ΣύνολοΤελικό] σε μορφή Ευρώ (€); |
Καλησπέρα σε όλους Φίλε Δημήτρη δόκίμασε ΣύνολοΤελικό: (Nz([Σύνολο εσόδων];0)-Nz([POSOEX];0)) Και στις ιδιότητες Μορφή Ευρώ |
Καλησπέρα Φίλε Νάσο σ`ευχαριστώ γιά την απάντησή σου, η συνάρτηση που πρότεινες λειτουργεί κανονικά. Ωστόσο, κάνοντας και κάποιες άλλες δοκιμές, διαπίστωσα ότι και η συνάρτηση: ΣύνολοΤελικό: [Σύνολο εσόδων]-[POSOEX] εμφανίζει κανονικά το αποτέλεσμα (διαφορά) σε μορφή €. |
| Η ώρα είναι 08:10. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.