Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   Με μακροεντολή δημιουργία επαφής του Outlook (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/3834-me-makroentoli-dimioyrgia-epafis-toy-outlook.html)

ΤΙΜΟΣ 15-09-15 17:52

Με μακροεντολή δημιουργία επαφής του Outlook
 
1 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα σε όλους,
Η ΒΔ που επισυνάπτω είναι μέρος της πρότυπης "ΕΠΑΦΕΣ" από την access. Υπάρχουν μέσα δύο πίνακες και δύο φόρμες. Ανοίγοντας την φόρμα "Λεπτομέρειες επαφής" μπορεί κανείς κάνοντας κλικ πάνω στην εντολή "Δημιουργία επαφής του Outlook" να δημιουργήσει μία επαφή αυτόματα με τα στοιχεία της εν λόγω επαφής. Δεν γίνεται όμως το ίδιο ανοίγοντας την φόρμα "Λεπτομέρειες ΠΕΛΑΤΕΣ". Να επισημάνω ότι ο πίνακας "Επαφές" & η φόρμα "Λεπτομέρειες επαφής" είναι από την πρότυπη της access, ενώ τον πίνακα "ΠΕΛΑΤΕΣ" τον δημιούργησα από την αρχή και η φόρμα "Λεπτομέρειες ΠΕΛΑΤΕΣ" είναι αντιγραφή της πρότυπης.
Το θέμα μου είναι που κάνω το λάθος και δεν μπορώ να δημιουργήσω επαφή του Outlook μέσα από την φόρμα "Λεπτομέρειες ΠΕΛΑΤΕΣ".

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΤΙΜΟΣ


Η ώρα είναι 11:44.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2