Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   Update τιμών σε εγγραφή.. (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/3728-update-timon-se-eggrafi.html)

pctechdr 18-06-15 15:55

Update τιμών σε εγγραφή..
 
Καλησπέρα σας και πάλι. Αντιμετωπίζω ακόμα ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να το λύσω.

Έχω πχ field1 - Barcode (πρωτεύων κλειδί) - Όχι διπλότυπα.
field2 - Επισκευή - true/false
field3 - Άχρηστο - true/false

Θα ήθελα να κάνω το εξής. Αν πάω να καταχωρήσω barcode που ήδη υπάρχει να με βγάζει μύνημα ότι υπάρχει. (1)
Αν δεν υπάρχει να το καταχωρεί σε νέα εγγραφή. (2)
Και άν το barcode υπάρχει ήδη αλλά έχει τιμή true στο Επισκεύη να το αλλάζει false και να προχωράει σε νέα εγγραφή. Είναι αυτό εφικτό?

Πρόσπάθησα να το κάνω με with end with αλλά μου χτυπάει μύνημα ότι κάποιος άλλος άλλαξε την εγγραφή και μου ζητάει 1) νασώσω την εγγραφή (που αν το κάνω δεν μου αλλάζει την τιμή), 2) να σώσω την εγγραφή στο πρόχειρο (που πάλι δεν με βοηθάει) και τρίτο μου λέει drop changes που όταν το κάνω ενημερώνει κανονικά τις αλλαγές που θέλω αλλά δεν προχωράει σε νέα εγγραφή.

Ευχαριστώ.

vraxnakisg 22-06-15 12:11

1 Συνημμένο(α)
Γεια σου φίλε Χρήστο.

Δες το παράδειγμα.

pctechdr 22-06-15 21:55

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το πρόβλημα το έλυσα με άλλο τρόπο. Να είσαι καλά.


Η ώρα είναι 08:34.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2