![]() |
Ανανέωση φόρμας με Enter 1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους, Στο δείγμα της βάσης έχω το πρόβλημα : Στη ΔΦ (2) στο πεδίο ΜΕΡΟΣ μετά την ενημέρωση γίνεται Requery της φόρμας 1. Αυτή η ενέργεια ενημερώνει τη φόρμα αλλά μεταφέρεται αυτόματα στην πρώτη εγγραφή. Πως μπορώ να αποτρέψω τη μεταφορά στην πρώτη εγγραφή ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
Γιώργη καλημέρα, στην [Ενσωματωμένη μακροεντολή] που έχεις στο πεδίο [ΜΕΡΟΣ] πρόσθεσε ως δεύτερη εντολή το Μετάβαση σε εγγραφή / Τύπος αντικειμένου = φόρμα / όνομα αντικειμένου 1 / Εγγραφή = Νέα Φιλικά Γιώργος |
Γιώργο ευχαριστώ, όμως στη ΔΦ (2) Καταχωρώ εγγραφές ως πίνακα. Αν με πάει σε νέα εγγραφή , δεν είναι το ζητούμενο. Με την ανανέωση πχ αν στη φόρμα 1 καταχωρώ στο αα 5 θέλω μετά την ανανέωση να παραμείνω στο αα 5 να μη πάω στο αα 1 ούτε σε νέα εγγραφή. |
Αν κατάλαβα καλά, θέλεις όταν ενημερώνεις το [ΜΕΡΟΣ] να ανανεώνεται η κύρια φόρμα και η εστίαση να παραμένει στο ΜΕΡΟΣ; Αν ναι, γράψε στην φόρμα 2 στο συμβάν Μετά από ενημέρωση Me.Parent.Refresh |
Γιώργο αυτό είναι που θέλω, δοκίμασα την πρότασή σου αλλά δεν δουλεύει, μάλλον κάτι δεν σωστά. |
1 Συνημμένο(α) Παράθεση:
|
ευχαριστώ πολύ Γιώργο, για τη βοήθεια, καλή σου μέρα |
| Η ώρα είναι 17:46. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.