![]() |
Γιώργο, με τον αρχικό κώδικα τα πεδία ήταν τύπου Yes/No, αλλά δεν εμφάνιζαν το βολικό τετραγωνάκι (CheckBox). Τον κώδικα που ανέβασες θα μπορούσες να τον διαμορφώσεις και ως εξής: Κώδικας: Private Sub cmdAppend_Click() |
Καλησπέρα σε όλους Γιώργο για ακόμη μια φορά πιο σωστός:icon_superman: Τώρα μήπως γνωρίζεις πως μπορούμε να ενημερώνουμε την MenuNodesQuery μόλις προστίθεται μια στήλη στον πινάκα MenuNodes γιατί αυτά είναι βαθιά νερά για έμενα. Κώδικας: SELECT MenuNodes.nodeParent, MenuNodes.nodeKey, MenuNodes.nodeText, |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Γιώργο, δες ένα παράδειγμα στη συνημμένη ΒΔ |
Καλημέρα Γιώργο και χρόνια μας πολλά:drinks: Βλέπω ότι το ξενυχτάς έμενα η δουλεία μου δεν μου επιτρέπει ξενύχτια και δεν μπόρεσα να δω το ποστ. Τελικά ο λαβύρινθος γίνεται ακόμη πιο δαιδαλώδης και όπως φαίνεται είσαι η μονή βοήθεια που έχω σε αυτόν. Μη ξέροντας αγγλικά και με το Google δεν καταλαβαίνω και πολλά. Σε ευχαριστώ ακόμη μια φορά. |
Καλησπέρα σε όλους Συνεχίζω να κανό λάθος Ενώ διαγράφω από των πινάκα δεν μπορώ από το ερώτημα.:oeo: Κώδικας: Dim del As String |
1 Συνημμένο(α) :oooops:Ξέχασα το συνημμένο |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Γιώργο, παρατήρησα ότι, αν εξαιρέσουμε την ταξινόμηση, ο πίνακας [MenuNodes] και το ερώτημα [MenuNodesQuery] εμφανίζουν τα ίδια στοιχεία. Με μια απλή αλλαγή στη σχεδίαση του ερωτήματος μπορούμε να πετύχουμε να ενημερώνεται αυτόματα, όταν προσθέτουμε ή διαγράφουμε πεδία στον πίνακα. Δες τη συνημμένη ΒΔ. |
Καλησπέρα Γιώργο Δημιούργησα ένα νέο ερώτημα MenuNodesQuery όπως έγραψες και η φόρμα main δεν ανοίγει.:too_angry: |
Γιώργο συγγνώμη δουλεύει κανονικά:fryingpan: |
| Η ώρα είναι 04:37. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.