Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   [ Ερωτήματα ] ενημέρωση μερική (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/3630-enimerosi-meriki.html)

mousatos 08-04-15 19:37

ενημέρωση μερική

1 Συνημμένο(α)
καλησπέρα σε όλα τα μέλη,
χρειάζομαι τις γνώσεις σας. στην επισυναπτόμενη βάση πως μπορώ: Ενώ πληκτρολογώ ένα πεδίο (μετά την ενημέρωση έχω προσθέσει εκτέλεση μακροεντολής για ενημέρωση πεδίων) αντί να ενημερώνονται όλες οι εγγραφές του πίνακα να ενημερώνεται μόνο η γραμμή που αντιστοιχεί η συγκεκριμένη εγγραφή καταχώρησης.

ΣΔΕ14 - ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΦΟΡΜΑ - ΠΕΔΙΟ MRN

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Meteora 08-04-15 23:58

Καλησπέρα

Ανάρτησες το θέμα "Συνένωση ερωτημάτων" λαμβάνοντας απάντηση από τον Νάσο και εκεί ολοκληρώνεται ο κύκλος. Στη συνέχεια -αμέσως- ανοίγεις νέο κύκλο συζήτησης με τίτλο "ενημέρωση μερική".
Θα σε δώσει κάποιος μια απάντηση και μετά νέος κύκλος. "Αρπαχτή" δηλαδή...

Νίκος

mousatos 09-04-15 07:38

Αγαπητέ, Μετέωρα
Τι σχέση έχουν τα ερωτήματα συνένωσης με το ερώτημα ενημέρωσης
Αρπαχτή σε μια εθελοντική κοινότητα δεν την αντιλαμβάνομαι και μάλλον ο όρος σε χαρακτηρίζει. (ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ) Αν είσαι διαχειριστής της κοινότητας παρακαλώ για τη διαγραφή μου, είσαι αγενέστατος.

Meteora 09-04-15 09:47

Παράθεση:

Αγαπητέ, Μετέωρα
Τι σχέση έχουν τα ερωτήματα συνένωσης με το ερώτημα ενημέρωσης
Αρπαχτή σε μια εθελοντική κοινότητα δεν την αντιλαμβάνομαι και μάλλον ο όρος σε χαρακτηρίζει. (ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ) Αν είσαι διαχειριστής της κοινότητας παρακαλώ για τη διαγραφή μου, είσαι αγενέστατος.
Δεν απέδωσα χαρακτηρισμό στο πρόσωπό σου. Την πράξη σου χαρακτήρισα... Δεν με ενδιαφέρει αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο "κρίνω μια πράξη από το χαρακτηρίζω το πρόσωπο που έκανε τη πράξη".

mousatos 09-04-15 10:24

Στην πληροφορική είσαι πολύ καλός, αλλά τα Ελληνικά μου είναι καλά. Δηλαδή αν πώ σε κάποιον ότι τον "παίρνει" χαρακτηρίζω την πράξη του και δεν τον χαρακτηρίζω ¨αδερφή" τέλος πάντων δεν χρειάζεται να συγχυζόμαστε για το τίποτα.
καλές γιορτές

Meteora 09-04-15 12:42

Παράθεση:

Στην πληροφορική είσαι πολύ καλός, αλλά τα Ελληνικά μου είναι καλά. Δηλαδή αν πώ σε κάποιον ότι τον "παίρνει" χαρακτηρίζω την πράξη του και δεν τον χαρακτηρίζω ¨αδερφή" τέλος πάντων δεν χρειάζεται να συγχυζόμαστε για το τίποτα.
καλές γιορτές
Δεν είναι επιτρεπτός κάθε χαρακτηρισμός. Υπάρχουν τα προσωπικά –ευαίσθητα- δεδομένα. Ακόμη και αν έχεις video –υπό προϋποθέσεις ξένες προς το δημόσιο συμφέρον- οφείλεις να προστατέψεις τιμή και υπόληψη του άλλου προσώπου, είτε σε αρέσει είτε όχι.
Τα γραφόμενά σου –που παραθέτω- απαράδεκτα, αφού 5000 μέλη με τις πολλαπλάσιες αναρτήσεις τους, έγραψαν σε ένα πνεύμα εντελώς ξένο με το εν λόγω περιεχόμενο.

...Για τα Ελληνικά σου ; Ουδέν σχόλιο.

Αυτά.

Η ώρα είναι 23:38.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2