![]() |
Άνοιγμα και κλείσιμο φόρμας wait Καλησπέρα σε όλους Όποια ιδέα δεκτή Προσπαθώ στην επιλογή του treeview1 να τρέξω μόνο στον κενό χρόνο την φόρμα wait πριν το άνοιγμα της φόρμας που καλό με παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Function IsLoaded(ByVal strFormName As String) As BooleanΚώδικας: Private Sub TreeView1_DblClick() |
Καλησπέρα Γιώργο, θα πρέπει να γίνεις πιο σαφής. Περιέγραψε αναλυτικότερο το ρόλο και τη χρησιμότητα της φόρμας frm_wait. Φιλικά/Γιώργος |
Καλησπέρα Γιώργο Στην εντολή CaseIs = "FrmKin2" ο χρόνος αναμονής είναι αρκετά μεγάλος και θα ήθελα σε αυτόν να εμφανίζετε η "frm_wait" και να κλείνει όταν ολοκληρωθεί η εντολή φυσικά θα το χρησιμοποιήσω και σε άλλες εντολές |
Καλησπέρα Γιώργο, δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Private Sub TreeView1_DblClick() |
Γιώργο σε ευχαριστώ θα το ελένξω αύριο από μια μάτια μπορεί να λειτουργεί Καληνύχτα |
Καλησπέρα σε όλους Γιώργο ενώ φαίνετε να τρέχει μου εμφανίζει μόνο ένα μαύρο πλαίσιο ……..! |
Γιώργο, Καλησπέρα Δοκίμασε και τα εξής: 1) Από το φύλλο ιδιοτήτων κάνε τη φόρμα frm_wait αναδυόμενη (pop up). 2) Αν δεν πετύχει, πριν από την εντολή κλεισίματος της φόρμας βάλε μια καθυστέρηση. Δες το θέμα: http://www.ms-office.gr/forum/access...-diastima.html |
Καλημέρα σε όλους Χρησιμοποιώντας των παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Function IsLoaded(ByVal strFormName As String) As BooleanΚώδικας: Private Sub Form_Close()Γιατί δεν ξέρω αγγλικά μήπως γνωρίζει κάνης τι είναι και πως διορθώνετε. |
Καλησπέρα Προφανώς η Sub Form_Close() δεν "βλέπει" την Function IsLoaded(ByVal strFormName As String) As Boolean. Είτε έχεις λάθος όνομα, είτε την καλείς από φόρμα στη οποία δεν υπάρχει. Φτιάξε μια module και τοποθέτησε εκεί την Function IsLoaded(ByVal strFormName As String) As Boolean για να είναι ορατή από παντού. Με εκτίμηση Νίκος |
Καλησπέρα Νίκο Ευχαριστώ για την Βοήθεια τώρα πρόσεξα ότι μετά το Wait όλες η φόρμες μου εμφανίζονται πίσω από την ενεργή φόρμα. |
| Η ώρα είναι 02:26. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.