![]() |
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΟΥ 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε ολους, αντιμετωπιζω προβλημα σε ανοιγμα αρχειου access. Στο συννημένο βλεπετε το μηνυμα που μου εμφανιζεται. Δεν ανεβασα το αρχειο ολοκληρο για να μην επιβαρυνω το χωρο, αν χρειαζεται να το συμπιεσω και να το ανοιξω. Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει πως μπορω να το αντιμετωπισω να με βοηθησει. Προκειται για βαση με δεδομενα που δεν υπαρχουν σε αντιγραφο ασφαλειας και ειναι σημαντικα (ιατρικο ιστορικο κλπ) Ευχαριστώ πολυ, Δημητρης |
Καλησπέρα Δημήτρη. Εάν είναι κλειδωμένο το αρχείο μόνο τους πίνακες μπορείς να πάρεις.Από εκεί μπορείς να κρατήσεις τους πελάτες και γενικά ότι εμφανίζει. Κρατάς πατημένο το Shift και ανοίγεις ταυτόχρονα την βάση. Εάν είναι ξεκλείδωτο το αρχείο θα κάνεις μεταφορά όλους τους πίνακες, τα ερωτήματα, τις φόρμες, τις εκθέσεις, και τα Modules σε νέα βάση. Συνήθως όταν είναι κλειδωμένη δεν εμφανίζει τέτοιου είδους προβλήματα εκτός και είναι υπερφορτωμένη η βάση και κρεμάσει.Υπάρχει περίπτωση να σου έχει ανοικτό κάποιο άλλο αρχείο που θέλει διαγραφεί και σχετίζεται με την βάση σου.Από ότι βλέπω την εικόνα που ανέβασες πρόκειται για διακαιώματα που δεν έχεις.Αλλάζουν τα πράγματα. |
Δυστυχως με shift δεν ανοιγει. Το προγραμμα γραφτηκε στον υπολογιστη μου και απο εκει το μετεφερα στον υπολογιστη του φιλου μου που το δουλευει. Δεν εγινε καποια αλλαγη απο οσο ξερω. Θα ηθελα να παρω εστω τα περιεχομενα των πινακων αν δεν γινεται κατι καλυτερο. Ευχαριστω για την απαντηση |
| Η ώρα είναι 22:52. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.