Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   [ Εκθέσεις ] checkbox σε έκθεση (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/3094-checkbox-se-ekthesi.html)

kosta 03-04-14 20:32

checkbox σε έκθεση
 
Καλησπέρα σε όλο το Forum.Με ενδιαφέρων παρακολουθώ όλα τα θέματα που δημοσιεύονται, και θα πάρω το θάρρος να ρωτήσω και εγώ κάτι. Είναι εφικτό σε μια έκθεση να προσθέσω ένα checkbox το οποίο δεν προέρχεται από πίνακα η από κάπου αλλού απλά κλικάροντας το και χρησιμοποιώντας την συνάρτηση (Abs(Άθροισμα([ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ]))) πάνω στην έκθεση να παίρνω σύνολα κάποιου πεδίου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Meteora 03-04-14 21:11

Καλησπέρα
Δεν νομίζω οτι υπάρχει αλληλεπίδραση έκθεσης με τον χρήση. Η έκθεση είναι μια παρουσίαση που καθορίζει ο σχεδιαστής το τι και πως θα παρουσιαστεί.
Εσύ, θα αποφασίσεις αν θα εμφανιστούν ή όχι τα σύνολα σε κάποιο πεδίο και αυτό έχει να κάνει συνήθως με κώδικα ή επιμελημένη δομή ερωτήματος.

Με εκτίμηση
Νίκος

kapetang 04-04-14 09:48

1 Συνημμένο(α)
Καλημέρα

Κώστα, όπως γράφει και ο Νίκος, η αλληλεπίδραση του χρήστη με την έκθεση είναι περιορισμένη.

Είναι δυνατή μόνο σε προβολή έκθεσης (Report View) της έκθεσης.

Μόνο στην προβολή αυτή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Buttons, ChecKBoxes κλπ.

Στην επισυναπτόμενη ΒΔ υπάρχει μια έκθεση με ένα κουμπί, ένα πλαίσιο επιλογής και ένα πλαίσιο κειμένου για δοκιμές των παραπάνω.

Φιλικά/Γιώργος

kosta 04-04-14 13:24

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Θα πειραματιστώ λίγο με την ιδέα του Γιώργου.

Meteora 05-04-14 11:19

Καλημέρα
Γιώργο μου με άρεσε! Είναι ωφέλιμο για μένα...
Ευχαριστίες.
Νίκος


Η ώρα είναι 18:39.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2