Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   Εκτυπωση report με ενα και παραπανω κριτηρια (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/295-ektyposi-report-me-ena-kai-parapano-kritiria.html)

marios1984 22-12-09 10:09

Χιλια συγγνωμη που ξανα ποσταρω
το βρηκα εντελει...:)

DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'"

2 ερωτησεις τωρα...
θελω οταν επιλεγει καποιος μονο τον μηνα να το βγαζει και ας μην εχει διαλεχτει η κατηγορια...πως γινεται?

marios1984 22-12-09 10:40

γιουπι το βρηκα και αυτο καπως ετσι το εκανα..
Private Sub Εντολή4_Click()
If IsNull(combo1) Then
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'"
Exit Sub
End If
If IsNull(combo3) Then
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'"
Exit Sub
End If
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'"
End Sub

τωρα μια ερωτηση γιατι για κωδικο λογαριασμου μου βγαζει οτι θελει τιμη παραμετρου?ειναι κειμενο και συνδεεται με ενα προς πολλα με τον κυριο πινακα οπως και οι μηνες...ο κωδικος μπορει να ειναι 610010508αβ γιαυτο το εχω βαλει σαν κειμενο μηπως γιαυτο κολλαει?

marios1984 22-12-09 10:43

υπαρχει δυνατοτητα να μαζεψω τον παραπανω κωδικο στην περιπτωση που του βαλω και 3ο κριτηριο?
πχ τον κωδικο λογαριασμου?και παλι συγγνωμη για τα συνεχομενα ποσταρισματα...

Tasos 22-12-09 11:20

Καλημέρα Μάριε!

Δες ένα παράδειγμα:

DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "([ΚΩΔΙΚΟΣ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ] >'" & Me.combo2.Column(1) & "')" & " AND ([PROION]='Patates') AND ([PERIOXH]='Thesalonikh' OR [PERIOXH]='Athina') AND ([MHNAS]>'1')"

Μήπως η δεσμευμένη στήλη του combo2 είναι κρυμμένη και όχι αυτή που εμφανίζεται στη φόρμα;

marios1984 22-12-09 12:50

παιδια συγγνωμη εδω που κανω λαθος ?

Private Sub ÅíôïëÞ4_Click()
If IsNull(combo1) And (cobo2) Then
Exit Sub
End If
If IsNull(cobo2) And (combo3) Then
Exit Sub
End If
If IsNull(combo1) And (combo3) Then
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'"
Exit Sub
End If

DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'"
End Sub

δλδ οταν εχω γεματα 2 απο τα 3 ή και τα 3 μια χαρα μου βγαζει το report .οταν ομως ειναι μονο ενα γεματο και τα αλλα 2 κενα μου βγαζει λευκή σελιδα

marios1984 22-12-09 12:52

rolf αντι για and εβαλα & και πηγε κανονικα

marios1984 22-12-09 13:41

παιδια βοηθεια ...θα μου σπασει τα νευρα...ηδη εχω μπει στον πειρασμο να το σπασω το pc ...εχω αυτο τον κωδικα αλλα οταν χρησιμοποιω και τα 3 κριτηρια μου βγαζει σφαλμα

Private Sub ÅíôïëÞ4_Click()
If IsNull(combo1) Then
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'"
Exit Sub
End If
If IsNull(cobo2) Then
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'"
Exit Sub
End If
If IsNull(combo3) Then
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'"
Exit Sub
End If
If IsNull(combo1) & (combo3) Then
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'"
Exit Sub
End If
If IsNull(cobo2) & (combo3) Then
Exit Sub
End If
If IsNull(cobo2) & (combo1) Then
Exit Sub
End If
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'"
End Sub

ευχαριστω εκ των προτερων

Giorgos 22-12-09 15:27

Μαριε καλησπερα

εδώ έχεις ένα λά8ος στον κωδικα σου "[ ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]" εχες κενο μεταξυ Κ και [

έλεξε αρχικα μήπως έχεις και αλλα τετοια

DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'"

Γιωργος

Tasos 23-12-09 03:54

Καλημέρα!
Μάριε, δες αυτό το παράδειγμα (βασισμένο στον κώδικα σου):

Μη χρησιμοποιείς ( ' ) όταν αναφέρεσαι σε αριθμητικά πεδία.

Private Sub cmdOpenReport_Click()

Dim strSql$
If Not IsNull(Me.combo1) Then strSql = "[ΜΗΝΑΣ]= '" & Me.combo1 & "' AND "
If Not IsNull(Me.combo2) Then strSql = strSql & "[ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & Me.combo2 & "' AND "
If Not IsNull(Me.combo3) Then strSql = strSql & "[ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & Me.combo3 & "' AND "
' If Not IsNull(Me.combo4) Then strSql = strSql & "[....κοκ....
'..................
'..................
If strSql <> vbNullString Then strSql = Left(strSql, Len(strSql) - 5)
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , strSql

End Sub

marios1984 23-12-09 07:54

Καλημερα...Tασο ευχαριστω δουλευει μια χαρα....εγω σαν μαθηματικος που ειμαι το πηρα με περιπτωσεις...ευχαριστω και παλι ολους...Και αν δεν τα πουμε ( λεμε τωρα ) καλες γιορτες!

Η ώρα είναι 22:02.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2