Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   [ Ερωτήματα ] Προοδευτικά υπόλοιπα ανά Πελάτη (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/2921-proodeytika-ypoloipa-ana-pelati.html)

smasak 14-01-14 16:26

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από γιώργοςΚ (Μήνυμα 16902)
Γεια σου Σάκη και πάλι,

Αυτό που σου έστειλα δουλεύει με βάση το ερώτημα που έφτιαξες (tblPelates- Ερώτημα). Δηλαδή:

Ανοίγοντας την φόρμα frmCmrs, σε ρωτά να δηλώσεις την χρονική περίοδο "Από - Μέχρι" όπως ζήτησες έτσι ώστε να εμφανιστούν στην φόρμα μόνο οι συγκεκριμένες εγγραφές. Δηλαδή πχ αν βάλεις ημερομηνίες Από 22/12/13 μέχρι ξανά 22/12/13 τότε θα δεις ουσιαστικά μόνον 2 εγγραφές, αυτές δηλαδή που έχουν ήδη γίνει πληρωμές εντός αυτής της χρονικής περιόδου.Εάν βάλεις από 01/12/13 μέχρι πχ 30/12/13 τότε θα τις δεις όλες.

Τώρα σχετικά με το να βάλεις πεδίο δεν κατάλαβα ακριβώς τι και πως το σκέφτεσαι Σάκη. Αν θέλεις εξήγησε μου καλύτερα έτσι ώστε να μπορώ να έχω εικόνα και εάν μπορώ ευχαρίστως να βοηθήσω.

Φιλικά,

Γιώργος

Γιώργο η βοήθειά σου ήταν σημαντική ώστε και με την "πινελιά" του Χρήστου να έρθει το αποτέλεσμα που ήθελα.
Σας ευχαριστώ και τους δύο.Αν χρειασθώ και επιπλέον βοήθεια στην πορεία είμαι σίγουρος ότι θα συνδράμετε.

Χρήστος 14-01-14 17:05

ΑΝ κάποιος πελάτης ξαναπληρώσει κάποιο ποσό...τι γίνεται;

smasak 14-01-14 17:22

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος (Μήνυμα 16905)
ΑΝ κάποιος πελάτης ξαναπληρώσει κάποιο ποσό...τι γίνεται;

Χρήστο από την φόρμα tblPliromes γίνονται οι νέες πληρωμές.Βέβαια στην συγκεκριμένη database δεν δουλεύει γιατί είχα κάνει κάποιες αλλαγές,στην δικιά μου δουλευει.Θα πρέπει να προσαρμόσω τις προσθήκες σας.

Χρήστος 14-01-14 17:28

Ωραία τότε...καλή συνέχεια

γιώργοςΚ 14-01-14 18:21

Σάκη πιστεύω ότι η περεταίρω βοήθεια του Χρίστου σε έχει καλύψει φίλε. Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω φίλε μου.

Νάσαι καλά Σάκη.

smasak 15-01-14 16:23

1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος (Μήνυμα 16908)
Ωραία τότε...καλή συνέχεια

Χρήστο λίγη βοήθεια ακόμη.Στην φόρμα frmCmrs πως μπορώ διαλέγοντας τον πελάτη και δίνοντας το ημερομηνιακό διάστημα να μου εμφανίζει το αποτέλεσμα μόνο για τον συγκεκριμένο πελάτη που διάλεξα και όχι για οποιονδήποτε πελάτη που έχει κίνηση στο συγκεκριμένο διάστημα;

Χρήστος 15-01-14 17:33

Καλησπέρα
Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο

Χρήστος 15-01-14 17:52

Κάπως βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενο....

Λίγη προσοχή:
-Άλλαξα το όνομα του ερωτήματος απ' το οποίο αντλεί δεδομένα η κεντρική φόρμα!

smasak 15-01-14 20:23

Σε ευχαριστώ Χρήστο.Λόγω εργασίας δεν πρόλαβα να το δω.Μόλις το τσεκάρω θα επανέλθω.

Χρήστος 15-01-14 20:42

Εγώ θα ήμουν πλήρως καλυμένος (νομίζω) αν είχαν την ελαστικότητα:
είτε να δηλώσω διάστημα και να μου εμφανίσει τις σχετικές πληρωμές εντός του διαστήματος
είτε να δηλώσω πελάτη και να μου εμφανίσει τις σχετικές πληρωμές γι' αυτόν
είτε και τα 2 !!!

Σου έδωσα Homework ....πάλεψέ το και ...εδώ είμαστε :)

Η ώρα είναι 03:00.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2