![]() |
Καλημέρα Αλέξανδρε και πάλι, Έχω κατεβάσει και τα δύο συνημμένα, με το πρώτο να δουλεύει όντως όπως επιθυμώ, αλλά το δεύτερο αν και δουλεύει δεν βγάζει τα msgs (πχ 30 μέρες, 29,28 κλπ) (??) Σχετικά με το πρώτο συνημμένο και την διαδικασία με το F_Registry και το μητρώο κάτι δεν έχω καταλάβει: Α. Ρίξε μια ματιά στη φόρμα F_Generator. Αφού σου εμφανίζει τον κωδικό προϊόντος στη φόρμα σου τον βάζεις στη θέση της φόρμας F_Generator.και κατασκευάζεις αυτόματα τις τιμές που θα αποθηκευτούν στο Μητρώο. Όπως έχω δει, δεν εμφανίζει κωδικό προϊόντος εκτός και εάν εσύ βάλεις κάτι. Έτσι είναι ή κάτι άλλο? Δοκίμασα φυσικά να βάλω κάτι δικό μου και μου δίνει όντως ένα Registry Code. Β] Εάν πληκτρολογήσεις στην έναρξη το [regedit] Όταν λες να πληκτρολογήσω στην έναρξη το [regedit]?? Πού δηλαδή? Στην φόρμα Login εννοείς μήπως" Γ] θα σε πάει στο μητρώο εκεί θα δεις HKEY_CURRENT_USER--->HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings Εκεί αποθηκεύονται οι τιμές των προγραμμάτων . Πχ στη φόρμα frmwelcom(δεν την έχω συνδέσει) στο κώδικα θα δεις Όταν λες φίλε "να δω στο μητρώο? Όταν έχεις χρόνο φίλε αν μπορείς πες μου για τα πιο πάνω αν θέλεις. Φιλικά, Γιώργος |
Γιώργο!! Η φόρμα F_Generator είναι κάτι ξεχωριστό το λεγόμενο Unlock σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει στην ίδια βάση.Είναι όμως ημιτελής η βάση σου με το unlock.Η βάση σου κάνει επαλήθευση κωδικού από πίνακα και η F_Generator κατασκευάζει όλα αυτά που κάνει σύμφωνα με τον κωδικό προιόντος που τον στέλνεις με email στον πωλητή το βάζει στην F_Generator και κατασκευάζει την έκδοση την ημερομηνία και τον αλγόριθμο registration code σύμφωνα με τον κωδικό προιόντος. Για να τα δείς αυτά σε παράδειγμα σου έβαλα την φόρμα frmwelcom που δεν έχει σχέσει με την βάση σου ,που μπορεί να συνδεθεί όμως. Πως θα το δείς τι κάνει; θα πάς στα windows 7 που έχεις στη μπάρα κάτω εργασιών και στο κουμπί έναρξη και θα βάλεις στην αναζήτηση το [regedit] θα σε πάει στο μητρώο εκεί θα δεις HKEY_CURRENT_USER--->HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings Εκεί αποθηκεύονται οι τιμές των προγραμμάτων . Για να τα δείς ενημερωτικά πως δουλεύουν και που βρίσκονται. Γιαυτό σου τα έγραψα. Ότι καινούργιο κάνω θα τα ξανα πούμε. γιατί έχω και εγώ μια βάση που δουλεύω κάτι διαφορετικό από το δικό σου. Σε brakes βλέπω και το φορούμ . Υ/Γ είναι καλύτερα να μην τα βγάζει τα μηνύματα πιστεύω. Έτσι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις την βάση σαν DEMO και σαν κανονικό.Γιατί από τον κωδικό που σου έβαλα να ανοίγει το κουμπί Admin αν θέλεις να την δώσεις την βάση του βάζεις για 10000 μέρες και ζήσε Μάιε να φας τριφύλλι |
Αλέξανδρε τα είδα φίλε αλλά έχω αρκετές ερωτήσεις. Όταν θα έχεις χρόνο θα τα πούμε. Νάσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ |
| Η ώρα είναι 18:56. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.