![]() |
Μετατροπή Μακροεντολής σε VB Στην αναλυση της βασης μου προτεινει να μετατρεψω τις μακροεντολες σε VB.Εκανα οτι λεει στο help και εμφανιζονται κανονικα στην VB.Ξανακανω αναλυση και παλι μου βγαζει αυτην την εισηγηση(να μετατρεψω τις μακροεντολες σε VB)Τι αλλο πρεπει να κανω;;;; ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΣΩΘΗΚΑ!!!!!!!!!!! ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ" |
Καλησπέρα... Τί ακριβώς κάνει η μακροεντολή στην εφαρμογή σου; Φιλικά/Νίκος |
καλησπερα σακη.. Εχω την εντύπωση οτι η access οταν κάνεις αναλυση σου ζητά πάντα να το κάνεις όταν υπάρχουν καταχωρημένες μακρο.. Εάν σωστά έχω καταλάβει έχει κατασκεύασει μια εφαρμογή με μακρο..! σωστά? και όχι με κώδικα |
ευχαριστο για τα μυνηματα σας επισυναπτω 2 φωτο για να γινω πιο κατανοητος |
. 2 Συνημμένο(α) συγνωμη τα εστελνα σε .rar |
Φίλε μου Σάκη καλημέρα, Βλέποντας το ScreenShot σου προφανώς έχεις Access 2003. Αυτό που ίσως θα χρειαστείς και αυτό μόνο για την μετατροπή σου από mdb σε mde της βάσης σου είναι ένα Debug που θα κάνεις στο περιβάλλον του VB Editor (ALT+F11). Εκεί θα εντοπιστούν τυχόν λάθη προγραμματισμού. Η μετατροπή των μακροεντολών σε VBA δεν είναι απαραίτητη διαδικασία αν και προσωπικά δεν προγραμματίζω με μακροεντολές και δεν μου έχει καταστεί ανάγκη να το υλοποιήσω έτσι. |
ευχαριστο πολυ. |
Σάκη καλησπέρα Εάν επιδιώκης ταχύτητα απο αυτό επειδή τυχών σου αργεί η εφαρμογή νομίζω ότι δεν 8α την πετύχης.. όπως πολύ σωστά σου ανεφερε και ο κώστας το μόνο που θα σου κάνει ειναι η μετατροπή σε mde... Γιατί δεν δοκιμάζεις σιγά σιγά τον προγραμματισμό με vba.. Ειναι θαυμάσιος και κάνεις τα πάντα.. Γιώργος |
Σας ευχαριστο πολυ για τις απαντησεις σας. Οσο για την vba ειχα κανει κατι αποπειρες και απευεισαν ακαρπες.Θελει πολυ διαβασμα (για το δικο μου επιπεδο).Αυτο απαιτει πολυ χρονο και καλα βιβλια.Απο χρονο ,δεν υπαρχει και πολυς με οικογενεια και δουλεια(οχι δημοσιος υπαλληλος).Απο βιβλια οτι ευρισκα στο νετ ηταν η για προχωρημενους με κωδικα η για να κανεις το φοντο μπλε. |
| Η ώρα είναι 09:50. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.